צריך עזרה

חיים192

New member
צריך עזרה

יש בעיה אני אם בת זוג חודש ואני מאוההב מאוד וגם הבת זוג אני רוצה להוציא להתחתן בעוד כמה חודשים אני מרגש שזה האישה שאני רוצה לחיים .
אם אני לא ממהר מאוד?
אם אני צריך לתת זמן להכיר אותה יותר טוב ?

Megie

New member
היי חיים

אתה ממהר מאוד ואני גם אסביר.
אחרי חודש הספקתם להכיר בעיקר את הדברים הטובים, את ההתאמה והטוב בינכם..
החלקים היותר קשים וההתמודדויות שכולנו עוברים מגיעים תמיד בהמשך וכן, קשר בריא זה קשר שיש בו גם חלקים פחות טובים, חילוקי דעות וויכוחים/ריבים.. אתה צריך לדעת שאתה באמת אוהב אותה ורוצה אותה לכל צדדיה ובכל המצבים רק אחרי שתתמודד ותכיר את החסרונות בינכם ואת כל הנ"ל ולא תתבסס רק על יתרונות והנאה כמו מה שהספקת להכיר עד עכשיו.
אין לכם לאן למהר, לא רודפים אחריכם..אז עוד חצי שנה-שנה כשבאמת תצליחו להתמודד גפ עם משברים, תכירו זה את זה במהלך מצבים שונים, תלמדו אם מתאים לכם בן הזוג על סמך התמודדות שלו עם אלו ואז ההחלטה תיהיה מבוססת, נכון..אף פעם אין 100% בהחלטה הזאת כי תמיד יהיו מצבים חדשים ודברים משתנים, אבל ההכירות לעומק תמנע ממה שיותר אי הבנות אח"כ..ובסופו של דבר-כל עוד אתם ביחד וטוב לכם, ההגדרות לא באמת חשובות..מה שבאמת חשוב זה לעשות החלטות נכונות ומחושבות ולא פזיזות..חתונה זה הליך מאוד רציני ועדיף להבין מהי מידת ההתאמה עוד לפני הצעד הגדול.

הייתי מציעה לך לחכות וללכת בדרך הארוכה והבטוחה מאשר לקפוץ על ההזדמנות ולחתוך בקיצור דרך שאתה בעצמך עדיין לא תדע להגיד לאן הוא יוביל.

בהצלחה

שלום

אתה צריך להרגיש חזק עם עצמך, כמה היא באמת האדם שהכי נועד בשבילך, והאם אתה מספיק אוהב אותה להישאר אתה כל החיים. זו החלטה קשה, עשה את שיקוליך בזהירות.

למעלה