צריך עזרה...

דן דן 34

New member
צריך עזרה...

היי לכל המנוסים. נותחתי לפני שנה וחצי אצל אבינח, עם מ/קל התחלתי של 125ק"ג. הצלחתי לרדת והגעתי ל 88 ק"ג. לאחרונה המשקל החל עולה, ובעיקר בגלל נשנושים, אבל אני הרגשתי שגם הקיבולת עלתה. ואיפה הבעיה ? עליתי משהו כמו 7 ק"ג. עד שהחלטתי שאני סוגר קצת. ביקרתי היום באסותא אצל אבינח והוא סגר לי מ 5 ל 7. אני לא מסוגל אפילו לשתות, ומקיא מים. השאלה היא, האם לרוץ מהר מהר לפתוח או לשתות קצת חם ולנסות להתרגל...מאז הסגירה הראשונה לא נגעתי בטבעת, ואני מרגיש דיי חנוק... אשמח לעזרה מהירה..תודה .

קובי d1

New member
דן דן

כנאה הסגירה מ 5 ל7 במכה אחת חזקה מידיי אני מציע ללכת לפתוח , אפילו ב1/2 ,מדובר במצב שאתה לא יכול לשתות ואי יכול שתייה תגרום להתייבשות חוץ מזה אתה עולה במשקל בגלל נישנושים ושום סגירה לא תעצור את ירידת הגלידות והנישנושים האחרים קובי

בדרך כלל אחרי סגירה זה משתחרר

הייתי ממתין בסבלנות עד מחר אם גם מחר לא תצליח לשתות אז תלך לפתוח ביום ו' בראשון חבל ללכת לפתוח היום ומחר להרגיש שאין הגבלה בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
אני סבורה

שאם היתה לך הגבלה כבר ב-5, וירדת בזכותה כמעט 40 קילו, אז היה מאוד לא חכם לסגור בבת אחת 2 CC ישר ל-7. האם ישבת אחרי הסגירה ושתית 3 כוסות מים ווידאת שהן עוברות היטב בלי לטפטף? אם לא, זו הטעות שלך. לא עוזבים את מסדרון הרופא לפני שמוודאים ש-3 כוסות מים עוברות היטב אחרי הסגירה. אם לא עוברות היטב, הולכים לפתוח חצי סגירה. אם לא מצליחים לשתות מים, זה לא יסתדר מאליו. צריך ללכת ולפתוח 1 CC. לסגור עוד תמיד אפשר אח"כ. ומה שהכי חשוב, אחרי הפתיחה/הסגירה, לפני שעוזבים את מסדרון הרופא, לוודא ששתייה עוברת חלק.

דן דן 34

New member
בסוף פתחתי 1CC

תודה על התגובות.נסעתי לאסותא בערב. ופתחתי 1CC.ועכשיו הכל בסדר. הרי לא היה לי ניסיון קודם עם סגירות. כי הסגירה הראשונה כחודש לאחר הניתוח היתה הסגירה היחידה שלי. תודה שוב לכולם.

קובי d1

New member
שמח לשמוע שהכל בסדר

הסגירות הבאות באם תצטרך ,בחצאים הרבה בריאות קובי

למעלה