צריך עזרה

• פותח הנושא LLBG
  • פורסם בתאריך

LLBG

New member
צריך עזרה

שלום, קניתי היום MP3 של sandisk מדגם sansa c200. כשאני מחבר אותו למחשב (עם כבל USB) זה פותח לי חלון ושואל, כרגיל, עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח את האמפי. האפשרות הבסיסית שציפיתי למצוא ולהשתמש בה היא folder, האפשרות הזאת לא הייתה שם. האפשרויות: take no action, windows media player, או התוכנה של הנגן שרגע לפני התקנתי. ה-windows media player לא מניב שום תוצאה ולא פותח שום חלון, וכשאני פותח את התוכנה של הנגן, הכל טוב ויפה חוץ מזה שזה נותן להוסיף רק תמונות ווידואים! אני מנסה כבר שעות לשחק עם זה ושום דבר לא עובד! בהוראות כתוב שכדי להוסיף תמונות ווידאוים צריך לחבר למחשב, לפתוח את התוכנה ולגרור את הקובץ המבוקש. כדי להוסיף שירים צריך לחבר למחשב, ולגרור את הקובץ המבוקש. לא אומרים לפתוח את התוכנה. אבל אין אפשרות אחרת! תודה רבה מראש

יאיר B

New member
בתפריט הראשי של הנגן צריכה להיות אפשרות

בשם USB MODE. כנס אליה ותעביר את המכוון מ-MTP ל-UMS. אחר כך חבר שוב למחשב ותסתכל אם תחת "המחשב שלי" יופיע הכונן של הנגן.

יאיר B

New member
בעצם לפני שהייתי עושה את זה, מציע לבדוק תחת

המחשב שלי אם אין שם כונן לנגן (לפעמים הוא מסתתר שם תחת OTHERS)

LLBG

New member
לא ולא

שכחתי לציין עוד בהודעה הראשונה שבמחשב שלי אין שום כונן נשלף של הנגן. למעשה כן יש כונן נשלף, אבל שלוחצים עליו זה מקשר לתוכנה של הנגן שדכרה אפשר כאמור להעביר רק תמונות ווידיאו, ולא לתיקייה של הנגן כמו שהייתי רוצה! לגביי ההצעה הראשונה, אין בתפריט הראשי אפשרות בשםOSB MODE או משהו דומה, וגם לא בתוך setting. אגב, חשבתי שאולי זה משהו במחשב לא בסדר, אבל כשחיברתי את האמפי הישן, הכל עבד כרגיל וכמו שצריך..

LLBG

New member
USB MODE כמובן

ובמפשט השני הכוונה היא שלחיצה על הכונן לא מקשרת לתיקייה של הנגן, אלא לתוכנה

tweeg

New member
אממ

מסתבר שגם פה יש את הקטע עם הגרסאות: is it a version 1 or 2 player? try checking it at the back... it will lool like this: model: c250 model: c250v2 1) Hold on, press and hold rewind button and plug it in to the computer. Nothing happened. 2) Hold on, press and hold record button and plug it in - nothing happened. ואז הייתי מעדכן http://forums.sandisk.com/sansa/board?board.id=c200 מחר אני אבדוק יותר רציני ואז אולי זה יסתדר,או שהאפשרות תופיע

LLBG

New member
model: c250

ניסיתי גם את אחת וגם את שתיים, שום דבר לא השתנה, נתפח לי החלון הרגיל

tweeg

New member
אממ

תנסי לעדכן בדרך הרגילה(סאנסה אפדייטר) ואז תראי עם יש שינוי אם אז 1 ו2 לא יעבדו והאופציה עדיין לא תופיע בתפריט אז כנראה שתצטרכי ללמוד להשתמש במדייה פלייר

tweeg

New member
נתקלתי בזה

Open the Device Manager on your Windows PC of choice Find the Express under Other Devices or Portable Devices Right-click on the Express and click Properties Click "Update Driver" If the wizard asks you to connect to Windows Update, say "No, not this time" "Install the software automatically (Advanced)" "Don't search, I will choose the driver to install" Then, select USB Mass Storage Device and click Next, and you can finish installing MSC mode drivers. מדובר על דגם אחר,לדעתי שווה ניסיון

LLBG

New member
סינית בשבילי../images/Emo178.gif

וויתרתי.. אני כבר חוזר לחנות.. תודה רבה על הנסיונות

למעלה