צריך עזרה...

NitzanBarzilay

New member
צריך עזרה...

מהו המחיר המקובל היום בשוק לעץ בונסאי(באופן כללי וממוצע)? איך אני יודע אם המוצר שאותו מציגים לי כעץ בונסאי ולא סתם ענף קטן או משהו בסגנון? האם ישנם ספרים (רצוי בעברית אבל לא מחויב) ממולצים בנושא הבונסאי? תודה מראש, ניצן

elonliberman

New member
מחירו של עץ בונסאי.

שלום ניצן מחירו של עץ בונסאי נעמד ע"פ איכות העץ, גילו, משך תקופת ה'אימון'(מספר השנים שהעץ בעיצוב לבונסאי), גודלו ועוד... טווח המחירים לבונסאי בדרך כלל - החל ממה שכל אדם מסוגל להרשות לעצמו ועד אלפי שקלים... לגבי ספרות מיקצועית לבונסאי-יש, לא בעיברית. מקווה שעזרתי.

NitzanBarzilay

New member
עזרת מאוד אבל...

איך אני (אדם מן השורה) יכול לדעת אם עץ הבונסאי שעומד מולי הוא אכן איכותי מאומן וכו,? האם אתה יכול להמליץ על ספרים מסוימים וגם כמובן איפה ניתן לקנות אותם?

NitzanBarzilay

New member
תודה רבה לך יוסי...

ובכל זאת אני אתעקש בנוגע למחיר אבל מזווית שונה, האם אתם יכולים להמליץ על מקום מהימן ממנו ניתן לקנות עץ בונסאי "אמיתי" שם אוכל להרגיש בטוח שהכסף(הרב או הפחות רב) אותו אשקיע לא יהיה לשווא... תודה מראש, ניצן

סן תאי

New member
בונסאי אמיתי

מאחר ובונסאי זו אמנות, מאוד סביר שעל כל עץ שקיים בשוק ועומד למכירה תוכל לשמוע מגוון דעות, החל מ " משעמם, לא יצירתי, עוד מוקדם לקרוא לו בונסאי...." ועד ל " יצירת מופת". מה שקובע בסופו של דבר הוא מה אתה מרגיש כשאתה ניצב מול העץ. אם הוא מרגש אותך, מדהים אותך, מקסים אותך... זהו כנראה בונסאי מספיק טוב עבורך. אם אתה אדיש כלפיו, תמשיך הלאה. אני מציע לך לעשות סיבוב בכמה משתלות בונסאי (פרטים תמצא בקישורי הפורום)במשתלות אחרות לא סביר שתמצא עצי בונסאי. תתרשם מהמגוון והאיכויות. אני מניח שתמצא משהו שגם יתאים לכיס שלך וגם יהיה מספיק איכותי כדי לגעת בך. אל תשכח להעלות צילום של העץ הנבחר לפורום
בהצלחה

NitzanBarzilay

New member
תודה רבה לכולם...

על התשובות המנומקות והמעמיקות... מקווה לחזור בקרוב אם תמונה של יצירת האומנות שלי :)

למעלה