צריך עזרה...

Volldemort

New member
צריך עזרה...

יש לי ידידה שהיא ממש מדאיגה אותי היא בדיכי שבוע כן, שבוע לא ובימים שהיא כן בדיכאון היא ממש לחוצה, יש לה בעיות עם חבר שלה והיא אומרת שהיא מרגישה שהכל אבוד, היא מודאגת מהבגרויות אפילו שרק עכשיו התחלנו את התיכון ואין אף בגרות באופק!!! והיא מתחילה לדבר שטויות, שאולי עדיף שהיא תהיה לסבית או שיהיה לה מוות קליני, ואז כולם יתאספו סביבה וידברו עליה קיצר צריך עזרה כאן.....

Volldemort

New member
מקפיץ

tutit1005

New member
קפצתי..../images/Emo105.gif

אז כך...מי כמוך יודע שכל אדם והאישיות שלו החסרונות והיתרונות.. ולא כל אחד יודע להתמודד עם מצבים כאלה ואחרים..ובמיוחד בשעת לחץ..יש כאלה גם שמרוב לחץ לא מודעים למה שהם מוציאים מהפה..אין מה לעשות צריך לקבל אותם בהבנה ולנסות לעזור אני חושבת שהידידה שלך מצאה לה ידיד מקסים ואוזן קשבת ואיתך היא מרגישה חופשי לדבר ולהביע את מה שהיא מרגישה בלי להסס...ולמה שציינת אני חושבת שזה יותר קשור לתשומת לב..הרצון שירחמו שיעזרו..להיות במרכז הענינים..להיות אולי חשובה יותר..אני גם חושבת שאתה כידיד טוב צריך להמשיך להקשיב ולתת לה כיוון במחשבה חיובית..בהרגעה שהכל יהיה בסדר ..חיוך מבין ..והרבה הרבה ...ס ב ל נ ו ת !!

Volldemort

New member
אני עוזר ומקשיב לה...

אבל זה מגיע לפעמים לרמות שזה מתחיל להדאיג... חשבתי אפילו שתלך לפסיכולוג ותשפוך לו שם את הלב, אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה יועצת ביה"ס ואנחנו אפילו לא לומדים באותם בתי ספר...

tutit1005

New member
תראה...

השאלה היא האם היא אחת שמקבלת רעיונות ותסכים ללכת לפסיכולוג?? אני מבינה את דאגתך..המחשבות שלה לא חיוביות..וזה לפעמים דיי לפחיד. אני חושבת שאולי אפשר לערב את ההורים שלה אולי מילה טובה מהם ותמיכה כן תעזור..אולי שיחה רצינית עם החבר שלה.. כי בסך הכל אף אחד לא רוצה להסיק לה אלה רק שיוטב לה אני מאחלת לה קודם כל הצלחה בכל אפשר תפנה ...והמון המון שמחה בלב כי כשיש שמחה יש הכל ולך אני מאחלת שתמשיך להיות ידיד נפש שדואג ועוזר כן ירבו כמוך..תמשיך להיות סובלני ..רק דבר קטן להוסיף שזה המון בידיים שלה ..ןהכל תלוי בקו מחשבה שלה.. שבת שלום וכל הישועות.

למעלה