צריך עזרה,
אנחנו משפחה עם 6 ילדים לא מאותה האימא המצב מאוד מסובך וקשה המתח כל כך גדול שאפשר לחתוך אותו בסכין אחותי עוד מעט מתגייסת אחי נעול בתוך עצמו ולא מדבר כמעט ואחותי הגדולה עובדת יש לי שני אחים קטנים שקצת קשה להם בלימודים וקשה לאחד מהם מאוד מבחינה חברתית אחד מהם חולם בלילות שמרביצים לו הילדים! מדי פעם ההורים שלי רבים וזה מגיע לצעקות! אני תקוע שם באמצע בחדר שלי בפינה שלי בחיים שלי לא שמים אליי
ונכון אולי זה נשמע רק ואני נשמע מאוד אגואיסט אבל הלוו גמאני פה גמלי קשה גמני עכשיו תקוע באמצע גיל ההתבגרות, הלו!!! עם אבא שלי יש לי יחס טוב הוא מתייחס אליי יפה מאוד הוא קונה לי כרצוני ממש מדהים ואימי היא אימא לתפארת מדינת ישראל אבל עדיין משהו חסר אבא שלי חוזר ב18:00 הבייתה ובזמנו הפנוי עושה ספורט, ריצות, הליכות ושחיות הוא עובד הייטק ואימא היא סגנית אלוף בצבא היא בקושי בבית וגם היא בזמנה החופשי עושה ספורט את הספורט הם עושים כדי שלא נרגיש בחסרונם בשעות או ממש מאוחרות כמו 23:00-00:00 בלילה או מאוד מוקדם בשעה 05:00-06:00 בבוקר האווירה ממילא קשה אני לרוב הולך עם אימי לסרט או למסעדה רק לפני 3 ימים שהיא חזרה מהעבודה בסביבות 22:00 בלילה יצאנו לאכול במסעדת "הזולה" במודיעין הנמצאת ליד ביתי כשהיא בחופש היא עוזרת לאחיי הקטנים עם 2 אחיי הגדולים אני לא כזה מדבר היחס הוא היי היי ביי ביי אם אחותי הגדולה 3 אני במצב נפלא אנחנו מריצים דחקות ואנחנו כל היום בסבבה אבל ביום ראשון הקרוב היא מתגייסת ל3 שנים הבאות ונחזור לאחיי הקטנים אימי אומרת שהם זקוקים לה יותר ממני בגלל שאני מחונן ואני במצב מעולה מבחינה חברתית אבל עדיין אני זקוק לה שאני אומר לה ושאני צריך אותה היא שם אבל היא לא כמו האימא שמחכה לך בבית שתחזור האימא שמסיעה לחוג והאימא שיושבת איתך על שיעורים מכל הבחינה הלימודים ההליכות וכ'ו אני מסתדר לבד וזה מאוד קשה מה לעשות אני בתוך תוכי יודע שהם צריכים אותה יותר ואני יודע שאני צריך להתחשב אבל לא לא לא גם שהיא אומרת שכולם בתוך ליבה ושהיא אוהבת את כולם באותה מיד אני לא כ"כ תמיד קונה את הבולשיט הזה אני בגיל ההתבגרות ואני צריך עזרה, מה לעשות?
אנחנו משפחה עם 6 ילדים לא מאותה האימא המצב מאוד מסובך וקשה המתח כל כך גדול שאפשר לחתוך אותו בסכין אחותי עוד מעט מתגייסת אחי נעול בתוך עצמו ולא מדבר כמעט ואחותי הגדולה עובדת יש לי שני אחים קטנים שקצת קשה להם בלימודים וקשה לאחד מהם מאוד מבחינה חברתית אחד מהם חולם בלילות שמרביצים לו הילדים! מדי פעם ההורים שלי רבים וזה מגיע לצעקות! אני תקוע שם באמצע בחדר שלי בפינה שלי בחיים שלי לא שמים אליי