צריך עזרה

צריך עזרה

אני בן 14 במשך כל היסודי הייתי מנותק מהחברה בגלל שכל הזמן הסתובבתי עם חבר טוב מאוד שלי. במעבר לחטיבה הוא עבר דירה, ואז התחלתי להסתובב עם ילדים אחרים שגרמו לי להרגיש מאוד לא טוב ולשנוא את עצמי. עכשיו, בכיתה ט´, ניתקתי איתם קשר במטרה להתברג לחברה, אבל אין לי את הכישורים הדרושים מכיוון שאת הילדות ביליתי כמעט לבד. מה עלי לעשות?

גרא.

New member
אם אתה ספורטאי,ייקל עליך להתחבר

לילדים אחרים,דרך השתתפות במשחקי כדור בהפסקות..אבל כמובן עי"כ שתצטרף לחוג ספורט בבית הספר כמו כדורגל,או כדורסל..ואם אתה נמשך לתחומים אחרים, קשה יותר אבל גם כאן מומלץ שתשתתף בחוגים המתאימים לנטיותיך,דרך ההשתתפות תוכל להכיר ולהתחבר אל ילדים אחרים..בנוסף,הזמן את עצמך אל היועצת בבית הספר,בקש ממנה לעזור לה..היא יכולה בעזרת מחנכת הכתה להתערב ולעודד ילדים אחרים לקרב אותך אל החברה..וכמובן,גם מחנכת,או מחנך הכתה יכולים לעזור בנושא.לגבי חוסר הכישורים החברתיים שלדבריך חסרים לך,הם אינם נלמדים כחלק מתוכנית הלימודים,אלא מרבית הילדים רוכשים אותם תוך כדי התפתחותם דרך גני הילדים,והלימודים בבית הספר.אם אתה מרגיש שאתה ממש חסר כל..הדרך פתוחה לשיחות עם פסיכולוג בית הספר,כאשר תוך מספר פגישות יכול להקנות לך את החסר.ולבסוף,אם אתה קורא טוב,ואוהב לקרוא,הצעתי לך לעיין בספר שנקרא "אינטליגנציה רגשית לילדים".תוכל ללמוד משם המון.

jim1

New member
תלמד ותשקיע בלימודים

הוי ילד חמוד זה הזמן שלך לצבור ולהצליח בחיים בעתיד תלמד תשקיע והפירות לא יאחרו לבוא ,רוב רובם של חבריך הם לבד , ונפגשים בבית הספר , תשחק אותה כשאתה בבית תלמד את החומר לקראת השיעורים ותגיע מוכן לשיעור הבא אף אחד לא צריך לדעת שהכנת את השיעור תשלוף תשובות של ילד חכם מבלי להתאמץ , תדאג להיות במקומות שהחברים שלך הולכים אחרי שעות המנוחה שלהם , תתחמק בטענה , שאין לך כח אם אין לך את הסכום הדרוש להיות ביחד איתם בזמן הבילוי , חשוב חמוד שתשקיע בעתידך עכשו ואל תחשוב על אף אחד אף פעם קודם תקדם את האינטרסים שלך והם הצלחה בלימודים משום שכפי שאני מבין אתה לא יודע מה אתה רוצה להיות בעתיד אז לפחות כשתדע שיהיו לך התעודות המתאימות להתחיל מנקודה טובה החברים כבר ירדפו אחריך . זכור ידע הוא תמיד כח

למעלה