צריך עזרה

medalssy

New member
צריך עזרה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם אני מחפש מערכות מיזוג אויר בסין. יש כמה מפעלים בסין שייצרתי קשר איתם ועל פי המידע שיקבלתי זה נראה דיי טוב. הבעיה היא שאני צריך מישהו שיבדוק את המשלוח ואת החברה עצמה לפני שאני מעביר להם את הכסף. המשלוחים נועדים לשוק הקנדי ודרום אמריקה,מדובר בשני קונטינרים נפרדים. הדבר הנכון לעשות זה לנסוע בעצמי לסין אבל כרגע לא מתאפשר לי לנסוע בחודשיים הקרובים,ואני עלול להפסיד את עונת הקיץ בקנדה אשמח לדעת אים יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעייה. יום טוב לכולם מאיר PERFECTO TRADING CANADA MEDALSSY@YAHOO . COM

afikiminfo

New member
אתה צריך שרות של SGS

תוכל ליצור איתם קשר כמעט בכל מקום בעולם. עקרונית, תוכל גם להתנות את מימוש ה- L/C באישור החברה שאכן התבצעה ביקורת לשביעות רצונך. כתובת האינטרנט שלהם היא www.sgs.com . חפש שם את הסניף הסיני וצור איתם קשר. בהצלחה אלי ששון

mtvip

New member
מבקר איכות בסין

לפי מה שכתבת אתה נשמע רציני. לכן אשלח אותך אל חברה ישאלית שזה תפקידה. (את הטלפון אני לא לא יכול לפרסם בפורום לכן תקבל אותו ישירות לאי מייל) בכל אופן ניתן להשיג בעלי משרדים נוספים דרך פורום ממן. בהצלחה.

weiwei

New member
עזרה

שמי משה וברשותי משרד לאיתור מוצרים בסיןבשותפות עים סינים אני נמצא כרגע בישראל אתה יכול לייצור איתי קשר ונדבר 0544326189 mail [email protected]

למעלה