צריך עזרה

arik87

New member
צריך עזרה ../images/Emo53.gif

מישהו יודע אולי איך משתמשים בתוכנה שגרב ורודה הביא או תוכנות אחרות בסגנון????

אני מעביר לך שוב את ההסבר כפי

שהועבר ע"י גרב ורודה...אני מקווה שתצליח... זהו אשכול הסבר להשתמשות בתוכנה DC++. כתובת האינטרנט לפי : http://dcplusplus.sourceforge.net/ בתחילה , להפעיל את התוכנה לאחר ההורדה , להתקינה במחשב ולמלא את הפרטים , יש לציין כי לא כדאי לציין את השם ואת שם המשפחה. לאחר מכן , להיכנס לאתר: www.hublist.org ושם בשורת הטקסט "Search" לרשום GREEK.. יעלה לכם מספר תוצאות חיפוש , השורה הראשונה זה שם השרת , השורה השניה זוהי הכתובת. את הכתובת יש להעתיק במלואה ובמדויק , לפנקס רשימות , ולאסוף עד 5 כתובות כאלו , בשורת השם של השרת מצד ימין תוכלו לראות את מספר המשתמשים בשרת, ולפי כך לבחור את ה: 5 המועדפים עליכם. להיכנס בתוכנה לכלים למעלה,שם תראו כוכב צהוב , ללחוץ עליו ואז לעשות NEW בניו , בשורה השניה להדביק את הכתובת, לתת לשרת שם ... לאחר מכן לסמן "OK". ואז פשוט לעשות CONNECT . ברגע שהתחברתם , תוכלו לעבור בכלים לפקודת ה "SEARCH" שבתוכנה מסומנת כזכוכית מגדלת... שם תרשמו את שם השיר,תלחצו , תורידו , תיהנה! יש שרתים שדורשים חלוקה של הרבה קבצים , ניתן לחלוק סרטים משחקים שירים וכדומה, יש ללכת בסוף התהליך ל: PROPERTIES שזה מאפיינים ולהעלות את דרגת ההעלאה ל: 5 סלוטס , סלוטס = מספר האנשים שיוכלו להוריד, רוב השרתים דורשים 5 פנויים... תיהנה!

אריק , ספיישל פור יו!

אז ככה..הורדת תתוכנה,הכל טוב הכל יפה .. מה עושים בה? ברגע שהתקנת את התוכנה,והפעלת אותה קפץ לך חלון שמבקש ממך להירשם , אתה ממלא את כל הפרטים (שם,אימייל,וכו'..עדיף בדוי.) לאחר שסיימת להירשם,אתה צריך ללכת ל "File" "Properties" ושם באיזור ה"SHARING" (חלוקה) , אתה צריך לסמן את התיקיות שאתה מוכן לחלוק, יש לחלוק כמה שיותר,ולא לחלוק סתם דברים..רק שירים סרטים משחקים וכו'. לאחר מכן אתה הולך בסרגל הכלים (למעלה) לכוכב הצהוב ושם עושה "NEW" , שם אתה כותב שם לשרת,לפי בחירתך,ובשורת האדרס אתה ממלא את המידע הבא .. אתה נכנס לאתר www.hublist.org בשורת החיפוש באתר זה אתה רושם GREEK , זה יתן לך רשימה , הרשימה הזו זה רשימה של שרתים , את השורה השנייה שרשומה בכל נתון שזה מצא , אתה מעתיק לשורת הכתובת , האדרס .. סוגר,עושה CONNECT , עובר לזכוכית המגדלת שבשורה של הכוכב הצהוב,מחפש מה שברצונך,ומשתולל :) אוהב אותך גרב.

אגב ...

בתחילה שהתחברתי לתוכנה הזו .. והתחברתי לרוב השרתים היווניים שקיימים ברשת (ששווים הסתכלות , מעל 180 משתמשים..) הייתי הישראלי היחיד שם. יש לציין כי היום יש יותר מ15 , שהצליחו ונהנים..(וזה בעקבות הנתינה שלי לפורום!) איפה אותם אנשים , לא שיודו לי , אני לא מחפש הוקרת תודה , אני רק מתפלא למה אותם אנשים לא כותבים ועוזרים לכם להתחבר גם , בכדי שנוכל לפתוח קהילה יפה גם בתוכנה הזו (בקאזה יש יותר ממליון יהודים ברחבי העולם(!!)). אז אנא ממכם .. כל מי שמצליח,שיעזור לאחרים גם.. וכל מי שכבר הצליח .. תנו יד :) שלכם,גרב.

arik87

New member
תודה גרב אבל...

האתר שנתת לקחת ממנו אדרס לא טוב אז אין לי מאיפה להוסיף שרתים

1Yasoo1

New member
יש "קצת יותר מ-15"...אגב -

גרב ידידי - לא המצאת את הגלגל..(בצחוקים..) בזמנו זמבטה ידידי היקר משכבר הימים שיכנע אותי רבות להתחבר ועוד הרבה חברים..קיבלו קורס בשיכנוע (שבזמנו לא הצליח...) חלקנו התחברנו לשם..אנחנו לא תמיד הזדהנו כישראלים... כי אם מזהים את ה-IP שלך (ומזהים..) לא תמיד נותנים לך גישה לכן אנחנו לא מזדהים שם בצורה ברורה...זה פרק אחד. הפרק השני נובע מאופן קוי האינטרנט המחורבנים שלנו אחד החסרונות העיקריים בתוכנה למשתמשי ADSL היא ה-upload הדפוק שיש לנו וגם למשתמשי הכבלים עד 0.75MB , ברגע שאתה פותח Port ..משתמשים ב-upload שלך... ומאחר שיש יתרון ל-upload אז "רוחב הפס" שלך לפתע לא שווה כלום... הגלישה המעיקה, אתה לא יכול לעשות כלום..אלא..אם אתה משאיר בלילה את המחשב לעבוד...התוכנה תלויה בהרבה גורמים.. לעיתים דיסק בודד לוקח לנו 4 ימים לסיים הורדה בגלל שיתוף מחורבן של הצד השני. לדעתי התוכנה טובה למי שיש "לילות לבנים" וער בלילה ... כי בשעות היום זה הורס לך את הבריאות והזמן בחסימת קו הגלישה שלך.... אני אישית כאיש רשתות (ופאדי מכיר אישית את דעתי על כך..) מתעב פורטים פתוחים ו-upload שדופק לך את הקצבים.. אין תוכנה שהיא open sorce שלא ניתנת ל-hacking גלישה על הפורטים שלך... פתחת Port אחד - כאילו פתחת דלת לכל העולם ולא משנה איזו סיפריה שיתפת או לא... האמן לי שכל תוכנות השיתוף הן צרה צרורה..וכל אחד צריך לקחת בחשבון שלא כולם אנשים "תמימים" ומשתפי קבצים ומוסיקה... שאל כל SYSADMIN או מנהל IT - מה הסיוט הכי גדול שלו... *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* אני מאמין בשיתוף דרך הדואר למי שאין את האפשרות וההבנה בנושא.. או דרך אתרים מאובטחי SSL... ויפה מאוד מצידך לדחוף לנושא קהילה גדולה...העיקר המוסיקה כל הכבוד

יאסו ידידי ..

ברוב מה שאמרת אתה צודק. לילות לבנים? רובנו אנשים שעובדים,ויושנים בלילה,אז ככה שזה לא אמור להפריע שהמחשב דלוק בלילה. בוודאי שלא כל האנשים תמימים , אבל התוכנה הזו שמה לה בראש את נוחות ואת בטיחות הקבצים והשיתוף,בכל שרת ושרת אצלהם יש אנשים , שמשלמים להם או משהו כזה,בשביל שישמרו שאנשים רק יחלקו,ולא יעשו דברים אחרים. אתה רוצה מוזיקה?תצטרך לפתוח פורט,או להעיק על הגלישה שלך בפס הרחב.. בקשר למהירויות,זה צריך להתלונן בפני הספקים,לא בפני התוכנה,או מעודדי השימוש בה. גם אצלי המחשב מוטרד מהתוכנה :) למרות זאת אני נהנה ממנה וניצלתי אותה על כל כורחה. זה מוריד יותר מהר , ויותר קבצים מכל תוכנת שיתוף אחרת שאני חבר בה (יש שיטענו שסולסיק..אבל סולסיק זה בכל זאת תוכנת שיתוף לא לאנשים כמונו). אין לי כוונת זדון בקשר לתוכנה זו, אני רק רוצה שכולם יהנו מהתכנים שגם אני נהנה מהם. ואני יכול להעיד כי רוב התכנים במחשב שלי,באו משם,נטולי וירוסים ושטויות ולא נגרמה שום בעיה עקב השימוש שלי בתוכנה. כל אחד שיעשה את ההחלטות שלו,שוב אני ממליץ בחום על התוכנה הזו,הקהילת משתמשים שם מדהימה. (לא קרה לי שהעיפו אותי בגלל איי-פי ישראלי,בשרתים שאני חבר בהם אין שום דבר נגד ישראלים.) שרתים : To Steki Hellas Angelos Ouyzri Greek Greek Bar Kafe. כל השרתים האלו משרתים אותי נאמנה. ממליץ שוב. גרב.

F a d i

New member
ובכן אחרי כמה שיחות עם גרב מתברר

שהתכנה אכן מדהימה (נוסף על כך כמה שיחות טלפוניות מחברים פה אשר התלהבו והמליצו עליה ואמרו לי שאמצא שם דברים שאני אוהב במיוחד) וכל דיסק שהורדתי מהטסרימלוד היה גרב אומר לי "איך נקרא?" ואחרי שעה אומר לי "יש לי אותו!" אכן תכנה מדהימה (לא ניסיתי אותה כי המחשב מחזיר ציוד לאט אבל בטוח ותהכנה הזו רק תכביד עליו) אז תודה לגרב על ההסברים (בגלגול הבא של המחשב התכנה הזו תהיה מהראשונות שאתקין) ושבוע טוב שיהיה לנו

מהתחלה עבור האיטיים!

גרב , אם תוכל לתת לנו את הכתובת להורדת התוכנה נוכל גם להנות מההסברים המפורטים שלך. אתה יודע שאני מתענה עם התוכנה שלי שהקצב שלה הוא שני שירים בשבוע!!! תודה .

Kurupt

New member
רגלים קרות, אתה בקטע

של קונטרה לגרב ורודה? תעשה אמבטיה חמה!

yid

New member
לא מכירים את soulseek ???

זה חזק מאוד.....גם file sharing וגם irc ויש שם חברה מיוון שתמיד עוזרים אפשר להוריד בכתובת: http://www.slsknet.org/slsk152.exe זה ישר הורדה, וההתקנה פשוטה next>next>next כמו שמתקינים מיקרופלוץ
תהנו אה........שבת שלום לכולם

למעלה