צריך עזרה.....

chiuaua

New member
צריך עזרה......./images/Emo18.gif

היי אנשים מה העניינים.... אני תמיד הייתי מעין חובב קומיקס פאסיבי. קראתי קצת כשהייתי קטן (סילבר סרפר וספיידי בעיקר) המשכתי קצת כשגדלתי (יותר מה שאח שלי השיג, שוב בעיקר ספיידי), אבל אף פעם לא נכנסתי לזה ממש. לאחרונה מתחילה לה מעין קומיקס מאניה מסויימת (עם החידושים לקומיקסים ישנים והסרטים של ספיידי, הולק ודרדוויל) ומה לעשות, אני נסחף איתה. אז כרגע נתפסתי לדרדוויל (daredevil). הייתי בפסטיבל והצלחתי להשיג שני Issues של משהו שנקרא - Daredevil: The Man Without Fear. זה איזהשהו חידוש של ההתחלה (כמו האולטימט ספיידרמן) של הסיפור שלו. זה אמור להיות קרוב לחגיגות השלושים שנה ויש רק חמישה issues לסדרה הזו. לי יש רק את 1, ו-4. אני רוצה להשיג את 2,3,5. אם למישהו פה יש מושג על מה אני מדבר הוא יכול אולי לעזור למצוא את ה-issues החסרים במחיר נוח ובלי לחכות הרבה זמן?. אני פשוט במתח עצום (הם באמת עשויים טוב) וממש מתחשק לי לקרוא אותם... בבקשה, תעזרו לי... בבקשה..... נ.ב- אם למישהו יש גם המלצות על הגרין לנטרן, אז בבקשה. ומישהו יכול אולי להסביר לי למה יש כמה גרין לנטרנים שונים (אחד זקן, אחד צעיר, אחד כושי ?).....

Supermans girl

New member
לפי מה שאני הבנתי-

יש את המקורי, ואז היו לו שני מחליפים- אחד מביניהם הוא כושי. אני קניתי את החוברת JLA- #61 שסיפור המסגרת מאחורי התוכן הוא שכל חברי הליגה הם דמויות חדשות, ביניהן היה הגרין לנטרן הצעיר (אבל לא הכושי). וזה לפחות מה שהסבירו לי.

green lantern

New member
סיפור ארוך קצר (איך זה ששום דבר

שמתרגמים לא נשמע טוב
) היה את אלן סקוט שהיה הראשון והור יצר את הטבעת... אחריו החליף אותו בגלל גילו האל ג´ורדן שהיה לימים חבר בקורפס ,פרלקס ועכשיו הספקטר.. הוא עשה הרבה בעיות (אם אתם קוראים להריגת כל הקרופס ולקיחת כל הטבעת פרט לאחת בעיות.. אז זה מה שהוא עשה) ובסופו של דבר החב4 הכי טוב שלו יראה בו והרג אותו מוות חסד בשלב מסויים באמצע החליפו אותו ג´ון סטיאורט (מהTAS) וגיא גרנדר אבל הם היו דומויות גרועות אז זרקו אותן.. ואז התברר שנשארה טבעת אחת היא שייכת כיום לקייל ריינר אלן סקוט=הבלונדיני האל ג´ורדן="הטוב ביותר" גיא גרנדר= הג´ינג´י הגזען (ואני מוחא על הקשר) ג´ון סטיוראט= השחור שעד לא מזמן היה בכסא גלגלים קייל ריינר= החתיך עם החברה הירוקה

chiuaua

New member
תודה!

נ.ב- יש איזושהי סידרה חדשה של הגרין לנטרן? אני פשוט אוהב את סטייל הציור המודרני יותר מישן (לפי האנשים ששמעתי בפסטיבל כנראה שאני נדיר) ולא הצלחתי למצוא משהו שנרא לי קל להצטרף אליו באמצע (שזה חשוב לי כי אני לא הולך לקנות עכשיו רצף ארוך של issues....)....

green lantern

New member
GL עבר טרספורמציה לתחפושת חדשה

ויפםה יותר... עדיף להתחיל לקורא מגליון 154 (שדובר לעיו רבות כי הוא נוגע לנושא האלימות נגד ההומאים)כי ב151-153 יש מיני סאגה על החבר לשעבר של ג´ייד

וולורין

New member
אם באמת קוראים לך שי ונתפס לך הגב

אזתענה לי כי אני זה ההוא מהיריד שלא סובל די.סי

chiuaua

New member
תודה אני אחפש. ושאלה אחרונה...

אני גר בצפון תל-אביב. יש לך מושג איפה יש חנויות קומיקס לידי? (מצאתי קצת בסטיטמצקי אבל אין להם מבחר גדול. וקצת בחנויות יד שנייה, אבל לא יותר מדי.....) תודה!

למעלה