צריך עזרה... CheckBoxes+Math funcs

asp123

New member
צריך עזרה... CheckBoxes+Math funcs

בכל מיקרה הנה העניין יש לי טופס שאמור להכיל מספרים מסוימיםעכשיו יש לי 5 checkbox בכל קטגוריה... אני צריך לעשות תנאי שיש לי מקסימום של 15 נקודות, בכל קטגוריה התעריף שונה checkbox מסמלת נקודה(של אותה הקטגוריה).לדוג':עכשיו נגיד בקטגוריה מסוימת זה עולה לי לסמן checkbox אחת 2 ובקטגוריה אחרת 1(זכרו יש לי רק 15. איך אני מקביל את המשתמש לעשות רק 15 נקודות בטופס). עכשיו דוגמא ממשית: קטגוריה: מחשבים(תעריף 2 לכל checkbox): "כאן יש צ'קבוקס". קטגוריה: תכנות(תעריף 1 לכל checkbox): "כאן יש צ'קבוקס". (תמיד יהיה המטורף שיסמן יותר ממה שנתנו לו... האין אני צודק
). בכל מיקרה לדוגמה מוחשית יותר תורידו את זה(קובץ pdf של דף דמות ממשחק vampire). (ד"א זה פרויקט סוף שנה שלי למורה אין לי עצבים לכתוב לו תוכנית מפגרת בc אני גם ככה רוצה לכתוב אתר גינאמי הוא אישר לי את זה... נתקעתי בחלק הזה של הבנייה).עכשיו תשאלו למה checkboxes נכון
אז יש לי מקבלה של כמה נקודות שהמשתמש בוחר לכל קטגוריה אחרי דסיום הבחירה והחלוקה הוא מקבל 15 נקודות שלא קשורות לשום קטגוריה(freebies) ויש להם ערך שונה בכל קטגוריה(כמו שהסברתי מקודם)... בבקשה קצת עזרה... מכיוון שאני לא מתמצא בפונקציות מטמטיות וכו' אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, כל שאר הדברים אני יודע. תחשבו שיש לכם מונה שכתוב עליו 15 ברגע שסמנתם checkbox מסוים הוא מוריד מה15 מספר נקודות, כל checkbox יש לה גבייה שונה של אותם 15 נקודות כשהמונה מגיע לאפס אי אפשר יותר לסמן checkbox.

yuval k

New member
השאלה לא מובנת...

אתה יכול לנסות להסביר שוב, ביתר בירור? תודה

asp123

New member
ראית את הקובץ שנתתי לינק ../images/Emo35.gif זו

דוגמא דיי טובה... שמעת פעם על DnD ? זה דף דמות לא של DnD אלא של שיטת משחק אחרת.אתה תראה שם נקודות אלה(בpdf שנתתי) עכשיו אתה רואה שם קטגוריות אחת של attributes, אחת של Advantages ואחת שאין לה שם פשוט קו מפריד. אני רוצה לבנות טופס דומה לזה עם check box...

yuval k

New member
כן, אבל מה הבעיה שאתה נתקל בה?

מה אתה לא מצליח לעשות?

asp123

New member
עכשיו יש שיטת חלוקה של המשתמש...

לכל קטגוריה יש primery secondery וlast. אני רוצה שנגיד שאם המשתמש יבחר בקטגוריה כך וכךהוא ישים primery על תת כותרת אחת וsecondery אחרת וכו... כל דבר כזה נותן מספר של נקודות לחלוקה באותה תת קטגוריה, עכשיו אני רוצה להגביל את המשתמש למספר הנקודות שניתן לו בכל תת קטגוריה לפי מה שהוא בחר. לדוגמא בattributes החלוקה היא primery 7 secondery 5 last 3 הבן אדם בוחר איזה תת קטגוריה בattributes תהיה primery, secondery וlast ולפי זה הוא מקבל את מספר הנקודות שמגיע לו בכל תת קטגוריה. מובן
לגבי Abilities זה שונה באופן הנקודות primery - 13 secondery - 9 last - 5 שכח ממה שאמרתי על המונה זה אחר כך

למעלה