צריך עזרה קטנה...

צריך עזרה קטנה...

יש לי סייח בן 11 חודשים. צבע שחור עם פס בפנים.(יש לו דם חם) אני מבקש אם אתם יכולים לעזור לי במציאת שם מתאים עבורו לאור הניתונים שסיפקתי. תודה מקרב לב

רעיונות

לא יודעת אם זה מוצא חן בעיניך, אבל אני וחברה שלי תמיד השתעשענו ברעיון שנקרא לסוס שלנו "זיט" או "זאן" (עם צרה בזין, כמו זן)... זיט זה ללא משמעות עד כמה שאני יודעת. האפשרות השנייה הייתה אד, אני לא יודעת אם זה מתאים...

abup

New member
מה דעתך על

אבופ..
תקרא לו כתם כמו השם של הלוויתן בבת הים הקטנה אל תדאגו אני לא רואה את זה פשוט עלה לי עכשיו בראש.. או תחפש שמות אנדיאנים זה יפה לאללה.. אולי צ´אקרה.. או אולי בגלל שהוא שחור תקרא לו טו-פאק זה שם סוף הדרך... אני המצאתי עשיו ברגע זה עלה לי.. אם תקח את השם אתה חייב לי סיבוב.. :+) סתם אחי... אבל אחלה שם לא ??? רק תלביש לו בנדנה ויהיה בכלל מושלם.

Maple85

New member
עוד כמה רעיונות...

מה דעתך על אֳרֶס? על שם ארס, אל המלחמה של המיתולוגיה היוונית. יש גם את מארס, שזה אל המלחמה של המית´ הרומית...אתה יכול ללכת על שמות אחרים מהמיתולוגיה, כמו יוליסס (שאני לא בטוחה מה הוא היה, אבל הוא קיים...) או דיוניסס (אל היין והשכרות), וכמובן שיש את זאוס, הלא הוא מלך האלים היווניים. אתה גם יכול לקרוא לו "טרויאן" על שם הסוס הטרויאני מהמיתולוגיה כמובן...אני בכל אופן, הייתי הולכת על ארס. אין כמו ארס!
מייפל

אבו-דני

New member
בוצ´ילוס

-- אם הוא סוער (כמוני רוח בסערה) ואם מלא מרץ הוא נע ללא הפסקה קרא לו על שמו של סוסו של מצביא כל הזמנים מהבלקן עשר נקודות למי שמנחש מי המצביא הצעיר שביית סוס פראי עלה על גבו כנגד כל הסיכויים ויחד איתו כבש אימפריה ענקית

אבו-דני

New member
סליחה ...טעות בוקפאלוס לא בוצי´לוס

--- יום בהיר אחד הביא איכר לחצרו של המלך פיליפוס סוס פראי תמורת כסף נכבד הסוס היה כה פראי שאף אחד לא הצליח לאלפו והמלך ביקש להחזירו לאיכר אך בנו של המלך אמר: .. "פוסלים הם סוס זה מפני שאינם יודעים לאלפו אני אוכל לעשות זאת..." ביקש הנער מאביו המלך לנסותו ואכן לקח הנער את מוסרות הסוס בידו הפנה את ראשו לשמש על מנת לסנוורו לחש דבר מה על אזנו וחיש קל טיפס על גבו הסוס החל להשתולל לרקוע ברגליו מנסה להפיל את רוכבו אך הנער השתלט עליו חיש קל גוער בו והחזירו למקום שממנו יצאו המלך שהביט בחרדת מה בביצועי בנו לא זע והיה המום מהמחזה לכשחזר בנו על גב הסוס ללא פגע והשלים השתלטותו, אמר לו: "בני הממלכה הזו קטנה עלייך אינה ראויה לך מכדי להכיל את גבורתך... אמר ולא ידע את שיבוא להבא...הבן שמע בעצת אביו והגדיל את הממלכה עד פרס ומדי הגיע... שמה של הממלכה מקדוניה והנער אלכסנדר שמו היה אדיר פיקח עד שלשמו נוסף התואר- הגדול סוסו של אלכסנדר הגדול זה שאולף בצעירותו היה בובוקפאלוס

yyoossii

New member
שם אחר...

מה דעתך על השם דוני-בוי? יש גם עוד שם אחר- דונטלו(בעיניי הוא יפה) אבל הוא השם הרשמי שהמצאתי לסוס שלי אז אל תיתן לסייח שלך את השם הזה!

elod

New member
שם מקורי וחמוד ../images/Emo80.gif

אמנם לא אני המצאתי, אבל... קוטקוט = Kutkut לא לשכוח להודיע לנו מה השם שנבחר בסוף !!

taz512

New member
כמה רעיונות...

סארטוגה. דאקוטה. פייטן. והכי פשוט והכי יפה: בלאק. זה כל מה שאני חושב אליו עכשיו. אולי יבואו עוד רעיונות אחר כך. טאז השד והשמות

טוהר17

New member
כמה הצעות, ועוד.

thunder,רעם, כאילו, אבל באנגלית זה נשמע יותר טוב. או... Black Beauty כמו הסייח השחור.. יוו..איך אהבתי את הסרט... מישהו ראה? ואת הלוחש לסוסים? שני סרטים מהאהובים עליי ביותר, ומהמרגשים ביותר לדעתי. מה דעתכם? טוב, נחזור לשמות.. תקרא לו על שם כוכבים, למשל... יופיטר -Jupiter, מרקורי- Mercury וכדומה. אם אתה מעוניין בשמות נוספים של כוכבים, רק תבקש. בהצלחה עם בחירת השם, הסייח נשמע מקסים, וכמו שביקשו, ברגע שתבחר, תיידע אותנו.

תודה לכולם.........

בסופו של דבר, אחרי התלבטויות מרובות השם המתאים ביותר לאופיו של הסייח הוא טאזזזזזזזזזז. ושוב תודה לכולם

טוהר17

New member
גם מאוווווווווד נחמד!!

שיתחדש הסייח על שמו! תגיד, תוכל לשלוח הנה תמונה שלו? הוא אוהב להצטלם? כי למשל, לולה שלי, מאוד אוהבת.
-אליאן

taz512

New member
היייייייייייייייייייייייייייי

זה על שמי. איזה נחמד אני מרגיש כבוד גדול. ואין מה לעשות טאז הוא באמת שד גדול מאין כמוהו. שמח מאוד על השם ובהצלחה עם הסייח. טאז השד והשם

מריושי

New member
שמות של

משקאות אלכוהוליים קורונה אבסולוט אמסטל מליבו X.O (קוניאק) אבסינט

shai00

New member
יש לי את השם ה-מ-ו-ש-ל-ם

אם אתה רוצה משהו מיושן אז תקרא לו ביוטי כמו בסרט הסייח השחור. השם המושלם שלי הוא:שדו בתרגום לעברית- צל זה שם ממש יפה ובגלל שאין לי סוס שחור בעצם יש לי אבל כבר יש לו שם אז אני יחלוק אותו איתך... מקווה שתבחר את השם- בשבילי שי או בסימן שלי-
הסימן הזה הוא "שי" בפירושו החופשי- מתנה

שם, לא לפי האופי!!!

אני לא מציע לקרוא לסוס ע"פ האופי שלו במיוחד אם הוא עדיין סייח, וגם לפי צבע לא ממש כדי (לפחות בחצי שנה הראשונה) למשל היתי בחווה שקראו לאחת הסוסות שלהם- לבנה אבל כשהיא גדלה במקום צבע לבן צחור היא היתה חומה... סתם סיפור להוכיך את תענותי... מה עם- נובל? או אקסקליבר- כמו החרב? שלך פיצפיצון

למעלה