צריך עזרה קטנה...

N I R VA N A

New member
צריך עזרה קטנה...

מה הייתם כותבים למורה שלכם בכרטיס ברכה?? אני פשוט רוצה להביא כרטיס ברכה ואולי איזה מתנה למורה שלי (אחרי שאני יסיים את הלימודי נהיגה) וממש ממש אין לי מושג מה כבר אפשר לכתוב לו... אז אם יש לכם רעיונות תשרשרו פה, אולי עוד מישהו יוכל להיעזר בהם מתישהו...

driver2b

New member
מה לכתוב? ומתי?

מה לכתוב? לכתוב תודה על (בחר מה שמתאים): היחס הטוב / ההדרכה המקצועית / הסובלנות / התשובות הענייניות / הבדיחות שרצו באוטו / על כך שלא משך אותך וכו' - בקיצור לפי מה שאתה מרגיש. אפשר לצרף שוקולד או משהו דומה. תוסיף הבטחה להיות נהג זהיר. חשוב גם מתי - למה לא לתת לו את הכרטיס בשיעור האחרון לפני הטסט או ביום הטסט, לפני הטסט? הרי אם אתה מרגיש שמגיעה לו תודה, היא לא קשורה לעובדה שעברת (זה כבר תלוי בך). וחוץ מזה אם לא תעבור מובטח לך יחס טוב בהמשך. בהצלחה!

N I R VA N A

New member
ווואו

ממש תודה ענקית - רעיונות מצויינים!! אני אשתמש בהם... ובאמת אני אתן לו את הברכה לפני הטסט (בשיעור שבא ממש לפני הטסט) כך שאם אני לא אעבור הוא באמת יאריך אותי קצת יותר... ואם כבר, אז נגיד תודה גם לך - על הניהול המצויין של הפורום, על התשובות הענייניות שאתה עונה לכולם, ועל ההדרכה המקצועית

ChilD SouL

New member
אני אישית אביא למורה שלי הכל...

כשהוא יביא לי את הרישיון - מה שתכננתי לעשות לפני 3 שבועות או שזה כבר חודש, אבל אז מר.שפם החליט לשבות

gilka

New member
לפי דעתי זה עין הרע

זה כאילו שאתה מתייחס לזה ככה שכבר עברת טסט ואתם נפרדים... אני חושב שזה קצת עין הרע, אבל אני לא בן אדם נורמאלי... אז תעשה מה שאתה חושב...

N I R VA N A

New member
חחחחח

עזוב, אני לא מאמין בשטויות האלה... דרך אגב אם לעוד מישהו יש איזה רעיון אני אשמח אם תכתבו...

אני למורה שלי לא אביא כלום.....:(

המורה שלי מרחן מניאק! הבטיח לי טסט פנימי השבוע ובגלל תירוצים שלו הוא דוחה לי את זה לא יודע למתי. אפילו מכתב בסוף אני לא אביא לו...אני אפיץ ברחובות שמועות על זה שהיחס שלו כלפי היה חרא...שחצן מדי...סובלנות בגרוש לא היתה, כל פעם מתעצבן סתם, הבדיחות המפגרות שלו שהיו מצחיקות רק בנות בגיל 10 ועל זה שלא מרח אותי? אלק...אתם שמעתם על מישהו שהוא בשיעור 45 ועוד לא ניגש לפנימי??? אז זהו...שאני שמעתי...וזה אני! הוא מרחן...סוחט להורים שלי את הכסף ואני נוהג פיקס חברה! הוא לא רוצה להודות!

Antonio Montana

New member
אז למה אתה ממשיך לעשות שיעורים?

כמו פראייר? תגיד לו אין טסט אין שיעורים. אל תתן לו ככה לסחוט ממך.

ChilD SouL

New member
למה שלא תעבור מורה../images/Emo35.gif

למה אתה ממשיך אצלו אם כ"כ רע לך
קום, קח ת'רגליים שלך ותעוף ממנו, תיקח 2-3 שיעורים אצל מורה אחר והוא יגיש אותך, אני לא מבינה אותך, למה סתם לסבול
בכל אופן שיהיה

למעלה