צריך עזרה עם ג'אקו

artjob

New member
צריך עזרה עם ג'אקו

קניתי ג'אקו האכלת יד ואני לא מצליח להתקרב כל פעם שאני עובר לידו הוא צורח עלי הוא שורק ומזמר רק שאני רחוק ממנו לפעמים הוא מנסה לעוף ואז נופל לרצפה ואני מרים אותו עם מקל כי אני מפחד שינשך אותי מה עושים האם כדאי להחזיר אותו לחנות אולי התעללו בתוכי והוא מפחד מבני אדם

artjob

New member
דרך הגב

שאני נותן לו איזה פרי מהיד שלי כמו גזר הוא לוקח ביס וזורק הוא אף פעם לא אוכל את מה שהוא נגס

artjob !

קודם כל נשיכות זה חלק מהגידול.. תנשא לא לבוא אליו עם מקל, תביא את היד בגובה הרגלים שלו מקדימה... זה שאתה בא אליו עם מקל אומר לו שאתה פוחד ממנו. תנשא ליצור איתו מגע !! אוהד

שמע... אני ניסתי ליעץ לך ../images/Emo123.gif

ובתמורה אתה בא ביציאה ש "כן ושיוריד לי אצבע זה גם חלק" אולי כדי שתחזיר אותו לחנות ומשהוא בעל גישה לתוכים יקח אותו. אתה פשוט פוחד מהתוכי והוא מפרש את זה בדיוק כמוך !! תשאל כל מגדל/ת שמגדלים תוכים והם יגידו לך שביסים זה חלק מעניין. (לפחות בהתחלה)

hoolon

New member
העניין הוא

שאם מדובר בתוכי לא ממש האכלת יד אז מאוד קשה ליצור איתו מגע. ואם מדובר בהאכלת יד צריך לנסות ליצור איתו מגע מתון על ידי ליטוף הראש ולדבר אליו מקרוב.

ecstasy

New member
לא נורא שינשך...

גם אני קיבלתי ביסים מהתוכי שלי ואני ידוע שאני אקבל עוד הרבה..וזה אלכסנדרין גם לו לא חסר עם המקור הענק שלו. זה יותר מבהיל מכואב בהתחלה.. אם באמת אתה מתעקש תתחיל עם כפפה. תן לו לנשוך ואל תעזוב אותו שהוא נושך כי הוא לומד שבעזרת נשיכות הוא משיג מה שהוא רוצה!

למעלה