צריך עזרה ממכם... \:

צריך עזרה ממכם... \:

אני גר בנהריה, ואני רוצה ללכת לקורס של נ.ל.ס שהוא ברמת השרון... אני לא יודע מה לעשות!! אני מת, אבל מת ללכת לדובב אבל זה קשה! איך אני מגיע למקום? וזה המון כסף לבזבז על נסיעות \: מה אתם אומרים? יש לכם רעיונות?

talya22bar

New member
תעזור לי כספית ואפתח אולפן בנהריה..

:0) סתם. אין ספק שזה רחוק. אבל כבר היו לנו תלמידים שהגיעו מסוף העולם שמאלה...

Hawkgirl

New member
Sekai ga watashi no!

להעתעלם מהכותרת הלא קשורה P: נמנמ.. נהרייה.. נהרייה... אני תמיד מתבלבלת בין נהרייה לנתניה.. אמממ.. זו באמת בעיה הקטע של המרחק והנסיעות... תראה.. אם ההורים יהיו מוכנים, כמו שאני יודעת על ההורים של רמי קון שהיו מסיעים אותו כמעט כל פעם, אולי גם שלך יסכימו? :/ חוץ מזה אין לי ממש רעיון, כל השאר זה נסיעות באוטובוס או רכבת או מונית שעולים כסף כמובן :/ אמממ... זו אכן בעיה X: אני תומכת בהצעה של טליה חחח ^^"

אני מגיע מחיפה הרחוקה O:

חחח... עם כל הרכבות והאוטובוסים שאני צריך להחליף עד לרגע שכף רגלי דורכת בנלס - אני מרגיש כמו איזה תייר מהולל! P: אבל מהיום הראשון שהגעתי לנלס קבעתי לעצמי - אין כזה דבר לא יכול. ונורית עזרה לי להבין את זה בתקופת הקורס. ואכן מאז אני מגיע לנלס בכוחות עצמי בלי שום בעיה, וגםם ככה כל הנסיעות הן רק חלק מהחוויה של להגיע לדבב ככה שבכיף! הכל לטובה :) ואני אמרתי לעצמי שאם אני באמת רוצה להיות מדבב - אני אגיע לכל מקום בארץ ולכל אולפן בלי דאגות ובעיות. אגב, אתה מנהריה? כי אנחנו פחות או יותר קרובים, בצפון. בטח עברת את המלחמה האחרונה...

Hawkgirl

New member
רמי יא מגניב

אתה נוסע ברכבת עד להרצליה ומשם נוסע באוטובוסים כמו שהסברתי לך? XDDD קטע שאתה זוכר עוד את כל המסלול הזה XDDD

תודה XD

אמממ... ניסיתי כמה פעמים עוד לפנ שנה את הדרך הזו אבל נחשפתי לדרך חדשה יותר קלה - אני פשוט נוסע לת"א ברכבת ומשם לוקח אוטובוס אחד ישיר לרמה"ש. ככה שבעם החלפתי את הרצליה בת"א. אגב, מה המשמעות של מה שכתוב לך בחתימה שם? P:

Hawkgirl

New member
אה, אז זה לא שווה XD

איך פסחת לי ככה על הרצליה?! למרות שאולי טוב ככה שאתה חוסך אוטובוס אחד והליכה מתחנה לתחנה XD רק מה שאתה עושה זה נוסע עד לת"א ואז חוזר חזרה לרמת השרון, אבל לא משנה XP וכתבתי בחתימה את הפירוש בעברית "גם אם עתידי למות, עלייך אגן!" סטסונה(Setsuna) השולטת מהסדרה נגימה!?(Negima!?) אמרה את זה ^_______^ אהההה, אני מתה עליה ^___^

במלחמב הייתי בלונדון P:

ואתה נוסע לת"א ומישם לרמת השרון, כמה זה עולה כל זה? הלוך וחזור?

mikeys barking

New member
וסתם כי אני מתעניינת-

watashi no, זה לא 'אני' ביפנית? או שאני מתבלבלת S:

Hawkgirl

New member
צודקת בחלקיות XD

Watashi זה אכן אני. אבל בגלל שזה Watashi no זה אומר שלי. בקיצור "העולם שלי" מוהאהאהאהא XD או יותר נכון של צ'יו צ'אן! #&%$&%$##&%$ חה.. איך אני תמיד מעבירה את הדברם ליפנית X: טוב, שושו רותם, אסור להספים ]:

Stageman

New member
היי ../images/Emo140.gif

אם אתה אוהב את זה, ומוכן להשקיע בשביל זה כל כך הרבה- זה חלק מהעניין. בעיני יש בזה אפילו משהו כיפי- להתנתק מכל החברים והסביבה שלך ליום שלם ולהגשים את עצמך במשהו שאתה באמת אוהב. אני עושה את זה בקרירת המשחק שלי, ואולי בקרוב בקרירת הדיבוב
בהצלחה!

Reichan

New member
גם אני לא מבינה למה צריך כותרת @@

בזמנים כאלה אני שמחה שאני מת"א ^^; אני מסכימה עם כולם פה, אם תרצה, הכל אפשרי. חוץ מזה, תאמין לי שברגע שהקורס יתחיל, לא תצטער לרגע על בזבוז הכסף

למעלה