צריך עזרה.. מבולבל

Wonder Land

New member
צריך עזרה.. מבולבל

טוב אז אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון אני פשוט חייב את עזרתכם. אז מה שקרה זה ככה, אני וחברה שלי חגגנו שנה ביחד ב31.12. ישבנו אני והיא אצל חבר טוב שלי לשתות כמה דרינקים, היה נחמד, צחקנו, נהננו ומשם המשכנו לאיזה מועדון ששם נפגשנו עם הרבה חברים שלי. רקדנו שתינו היה מאוד נחמד.. בין היתר היא רקדה עם אותו חבר טוב שלי שישבנו אצלו לפני כן, רקדו די קרוב ועם נגיעות שלא כל כך אהבתי אך לא אמרתי דבר כי מבחינתי זה בסדר, זה רק ריקוד ואני סומך עליה.. סוף הערב הגיע, החבר הטוב שלי היה ממש שיכור, תפסנו מונית ונסענו לכתובת של החברה שלי. היא שאלה אותי אם זה בסדר שהוא ישאר אצלנו במקום להמשיך עם המונית כי הוא היה שיכור, אמרתי לה שאין לי בעיה שישאר אצלנו.. אם הוא גמור לא נשלח אותו לבד במונית. היא פתחה לו מזרון בסלון שלה ואנחנו התחלנו קצת לדבר ולשבת טיפה.. יותר נכון רוב השיחה היתה ביניהם. אני הלכתי לחדר השני לישון והם נשארו בסלון. אחרי רבע שעה חזרתי לשתות משהו ואני רואה אותו שוכב על המזרון ואותה יושבת ממש קרוב אליו וקצת נוגעת בו. שתיתי משהו ואמרתי להם לילה טוב. אחרי 5 דקות שמעתי שהיא מגיעה לחדר אז שיחקתי אותה ישן ואז היא חזרה לסלון והתחילו התלחששויות שלא הצלחתי לשמוע על מה דיברו אז זה הרתיח אותי וחיכיתי קצת עד ששמעתי שיש שקט. כשהיה שקט אני חזרתי לסלון וראיתי שהיא שוכבת על הספה על גבה והוא שוכב על המזרון שהיה צמוד לספה כאשר יד שמאל שלה ויד ימין שלו נוגעות זו בזו. אני ממש התעצבנתי ושאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה לי שהם לא עשו שום דבר והיא רק שאלה אותו מה זה הקעקועים האילו שיש לו על היד. אני ממש יצאתי על שניהם כי מבחינתי זאת סיטואציה שלא מתאימה, אני בחדר שינה והיא נשארת עם חבר טוב שלי שרק היום היא הכירה והם מדברים ונוגעים אחד בשניה.. מצד אחד לא הייתה בגידה, מצד שני אני מרגיש שהיה שם קטע מסריח. אני באמת מבולבל.. לדעתי הם חצו את הגבול. מה אתם הייתם עושים?!

sani48

New member
באמת קטע מסריח

אתם חוגגים שנה ביחד ולפי מה שאתה מתאר היא הראתה כל הערב יותר עיניין בחבר שלך מאשר בך,ועוד אתה אומר שזה מישהו שהיא הכירה באותו יום,אז בכלל זה נישמע מסריח,מה הריקוד הצמוד הזה ?(זה לא שהם איזה ידידים קרובים)וגם מה שהיה אחרי זה בכלל נישמע הזוי,קודם כל מהתחלה בעיני הייתם צריכים פשוט לנסוע איתו במונית אליו הביתה,ולשים אותו במיטה,ואם הוא גר רחוק או משהו והוא כזה שיכור,אז לשים אותו אצלה בסלון,להגיד לו לילה טוב לחכות שהוא ירדם ואז להמשיך את הערב הרומנטי אצלכם בחדר,אבל הכול היה הפוך,אותך שלחו לישון(בזה שהם דיברו רב עצמם בנהם ולא עיניין אותה שאתה הולך לחדר לבד) והם נשארו צמודים אחד לשני,בעיני הבן אדם זה לא חבר,והיא מישהי שלא הייתה סומך עליה,לא הייתי מקבל כזה דבר,לשיקולך גבר,בהצלחה

Wonder Land

New member
הוא דיבר איתי עכשיו

הוא נשבע לי בדברים הכי יקרים לו ואמר שלא קרה שם שום דבר ושאני סתם אוכל סרטים על כלום.. ואמר שהיא ממש בצער מזה וכל הזמן אומרת שהיא עשתה טעות ושהיא אוהבת אותי ולא מאמינה שעשתה את זה... שאלתי אותו למה בתור חבר הוא לא אמר לה ללכת אלי לחדר והוא אמר לי שהוא היה ממש שיכור ולא היה שכול באותו רגע... בינתיים היא התקשרה ולא עניתי לה.. אני במצב הכי חרא, עצבני ממש, מבואס ממש, ועם אלכוהול בדם.. אני לא יודע אם אני יכול לסמוך עליה ואני לא יודע אם באמת דברים נעשו בתום לב ואני אפסיד פה משהו על ריק

sani48

New member
זה לא פשוט לייעץ לך ככה

דרך האינטנרט,כי זה נושא רגיש,אתם כבר שנה ביחד,ובעיני אתה צריך לעשות את השיקולים שלך לבד כי רק אתה באמת מכיר אותה,אבל על כל מיקרה אנ ייגיד לך עוד כמה דברים,קודם כל לגבי החבר שלך,אני אישית הייתי מוחק בן אדם כזה,הוא נישמע לי זיין מוח(חרטטן) רציני,כל בן אדם נורמאלי ולא משנה כמה הוא היה שתוי,היה אומר לה שתלך איתך לחדר ושלא תשאיר אותך לבד ככה,אבל כניראה שהוא בן אדם אינטרנסנט ובמיקרים כאלה הוא לא רואה אותך ממטר,לא הייתי סומך על בן אדם כזה בחיים,ולגביה,תשאל אותה איך היא היתה מרגישה אם המצב היה הפוך,תתאר לה מיקרה כזה שהיא מכירה לך חברה שלה,ובאותו ערב אתה כבר רוקד איתה,ריקוד די צמוד עם נגיעות פה ושם,ואחרי זה בגלל שהיא היתה כל כך שיכורה ביקשתה ממנה שתישן אצלך,ברגע שהיתישבתם בסלון לא הפסקתה ל דבר עם חברה שלה וכימעט והיתעלמתה לגמרי ממנה ,והיא מרב שהיא רצתה לקבור את עצמה,הלכה לישון לבד,ואותך זה לא עיניין יותר מדי כי הייתה מרוכז מאוד בחברה שלה,אחרי שתתאר לה את כל זה תבקש ממנה שתענה לך בכנות אם היא באמת היתה מסוגלת לקבל כזה דבר,כי אני לא מכיר בן אדם בעולם שהיה מוכן לספוג כזה דבר,וזה לא עיניין של אם באמת היה קורה בנהם משהו או לא(זה פשוט לא רלוונטי כי אתה לא תוכל לדעת את זה),זה עיניין של זה שהיא שמה עליך זין באותו ערב,ולא התחשבה בך בשום דבר שאתה מרגיש,כך שאין פה כרגע קשר לבגידה אלה לחוסר הערכה וכבוד כלפיך,מה תעשה עם זה?זה שיקולים שלך,רק תיהיה שקול בדעתך וותחשוב באמת מה אתה הולך להגיד לה,בהצלחה,תיהיה חזק

שלום

אם אתה בטוח שלא הייתה בגידה, אולי תוכל להתעלם ממה שהיה לטובת הקשר שלכם. כיוון שזאת רק הייתה פגישה אחת סתמית ביניהם, ולא מקרה שנראה כרומן, והיא חשובה לך, אולי יש לך אפשרות לנסות להתעלם מזה ולהשקיע יותר מאמץ בקידום מה שביניכם בטווח הארוך. אם הייתה בגידה, אתה מוזמן להחליט שלא לסלוח לה.

הייתי אומרת, קח את זה כהזדמנות לשיחת נפש

על הרגשות ההדדיים שלכם. איך היא מרגישה אליך, איך אתה מרגיש אליה. שיחה מעומק הלב. אם תאמרו אחד לשני מילים חמות ואוהבות, ממש מהלב, זו תהיה התפייסות נהדרת. שווה הכל.(ותאמר לה כמה כאב לך כשראית שהיא אוחזת יד עם החבר).

Wonder Land

New member
חדשות

היא התקשרה אלי ללא הפסקה, שלחה הודעות, אחרי נדנוד ארוך מצדה אני החזרתי לה הודעה ״היום זה היום שאני רוצה להיות לבד עם עצמי ומחר אני טס לארץ, אני מבקש שתכבדי לפחות את זה״ (יש לה קטע כזה שפעם בכמה חודשים היא רוצה להיות לבדה ולא רוצה לשמוע אף אחד ולא לדבר עם אף אחד) אז היא אמרה לי ״אמממממ לא...״ ובאה אלי הביתה. לא הכנסתי אותה ושלחתי לה הודעה הביתה אבל היא לא עזבה ולא עניין אותה כלום.. היא כאילו הייתה חדורת מטרה ולא מוכנה לשחרר.. לבסוף הכנסתי אותה הביתה, כמובן שהושבתי אותה בכיסא רחוק מאוד ממני ודיברנו. מה שהיא אומרת זה שלא היה שום דבר והדלתות היו פתוחות בין החדרים ככה ששמעו הכל ואם באמת היא הייתה רוצה לבגוד היא לא הייתה עושה את זה עם החבר שלי ולא כשאני נמצא. היא אומרת שהיא רק שאלה מה משמעות הקעקועים שיש לו ושלא היה שום דבר וגם לא היה יכול לקרות שום דבר כי היא אוהבת רק אותי ורוצה להיות רק איתי, והצורה שהיא נגעה לו ביד הייתה שונה לגמרי מהצורה שהיא נוגעת בי. שאלתי למה היא לא באה לחדר במקום לשים את עצמה בסיטואציה הזאת אז היא אמרה שהיא לא הייתה עייפה והם דיברו והם רק דיברו. מבחינתה כשאני עזבתי היא לא הבינה מה קרה ולמה הגבתי ככה כי היא מבחינתה לא עשתה שום דבר בכיוון של בגידה אלא דו שיח עם בן אדם. היא אמרה שהחבר שלי שאל אותה בבוקר ״מה אומרים לו״ והיא אמרה לו ״את האמת מה זאת אומרת? לא עשינו כלום״ אני בינתיים במצב שממש אבל ממש קשה לי להפסיד את מה שיש לנו ואם להיות כנה מה שהיא אמרה לי די שכנע אותי שמה שהיה לא היה בכיוון בגידה.. אני השארתי אותה בינתיים בפאוס ואמרתי שאני רוצה לחשוב. אנחנו ביחד שנה והיא נשבעה לי שבמשך השנה הזאת היא הייתה תמיד נאמנה ואף פעם לא הייתה עם אף אחד אחר ולא רוצה להיות עם אף אחד אחר.. רוצה להיות רק איתי. זה קצת עושה לי מערבולות בבטן.. בלב.. במוח.. צריך לחשוב טוב מה עושים, אני לא רוצה להפסיד משהו כל כך טוב ולאכול את עצמי אחר כך על זה שעשיתי טעות.. חוץ מזה תודה רבה על תשומת הלב באמת שזה מעודד ממש.. בדרך כלל אני לא כזה אוכל ראשים.. אבל פעם ב... גם לי מותר :)

sani48

New member
תודה על העדכון

זה ניראה שהיא באמת מתחרטת על זה,מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה,שיהיה בהצלחה לשנכם

Megie

New member
השאלה אחרת

כמה אתה מצליח להאמין לה ולסמוך עליה.. לי זה לא נשמע אמין, אבל אתה מכיר אותה יותר טוב ותדע להחליט נכון יותר..

AEOLIAH

New member
אם הסיפור אמיתי ולא המצאה אז..

היא נמשכה אליו ואם לא הייתי מעיר להם אז בטוח שהם היו מתחרמנים, ואם זה לא יהיה אז זה יהיה בהזדמנות אחרת.

תהנה

orig429

New member
מצטער לומר לך,אבל זה לא חבר

אדם שעושה לך קטע מסריח כזה ועוד עונה לך בחוצפה שאתה אוכל סרטים הוא לא חבר. חברים לא עושים קטעים מסריחים כאלה
ועוד מתחצפים אחרי.
תזכור שאתה לא אוכל סרטים והתגובה שלך נורמלית לחלוטין לסיטואציה.

יכול להיות שיש מתח מיני בינו לבין חברה שלך.

מה שאתה צריך לעשות הוא להכניס את הבחור לתקופת צינון, כלומר
להמנע מלהפגש איתו בינתיים ואם להפגש אז רק במסגרת של מפגש
עם עוד חברים. אף פעם לא להגיע למצב שאתה משאיר את שניהם
לבד.

לגבי חברה שלך. קח אותה לשיחה ואל תוותר לה, גם אם תבכה.
אם לא תדבר על זה ותבהיר לה שזה ממש לא לעניין, היא תניח שלקחת
את זה בקלות ובסופו של דבר תתייחס לעניין הזה בקלות דעת.

גניפר14

New member
כדי שתהיה בטוח ולא תקבל החלטות פזיזות.

תנסה להיות בלש.
תעקוב אחריה ותבדוק את הפלאפון שלה . ועשה זאת בשקט.
כמו כן אם היא לא זמינה המון פעמים ,אז זה סימן שאלה גדול.
אחרי תקופה מסויימת של בדיקה , תקבל החלטות לכאן או לכאן.

רואה 6 6

New member
בגידה לגמרי,אל תחשוב אחרת.

למרות שכאילו זה נעשה בידיעת כל הנוגעים בדבר וכאילו לא קרה שום מגע מיני ואפילו לא מודעות ממשית לכך.
נגיד שכל התנאים המקלים קיימים,אז היא טיפשה מטופשת עם תא מוח להנעת גפיים בלבד החברה שלך,סליחה על הצרפתית. גם החבר שלך שווה לתחת ולתחת של חמור,לא של בן אדם.
אלו דברים שלא עושים.
בנוגע אליך, "רק ריקוד ואני סומך עליה" זה שטויות במיץ.זה בעיקר, "אני לא מבין ששריקוד על גבול משגל זה דבר שחברה שלי לא אמורה לעשות כמו שאני לא עושה גם". אני די בטוחה שאתה לא עושה את זה אז תדאג לדרוש יחס תואם מהתחלה.
(או שאתה כן מתנהג כמוהה..?)

רואה 6 6

New member
טוב,התעדכנתי בשאר הדברים

מה אפשר לומר לך,חכמה היא לא. אני לא יודעת עד כמה תכונה זו חשובה לך אבל רק שתתכונן,טיפשות מתבטאת בעוד פרמטרים גם אם מעתה והלאה תשחק חרשת אילמת עם כל החברים הזכרים שלך.

חייב להגיב -

דבר ראשון - תבהיר לחבר , שזה לא היה לעניין ותפוס ממנו מרחק .

דבר שני - לדבר עם החברה , ולהבהיר לה שזה לא לעניין .
אני מזהה פה חוסר כבוד כלשהו : פעם ראשונה עם הריקוד (שכלל נגיעות) , פעם שנייה עם ההשארות עם החבר ולא הליכה למיטה איתך ,
ופעם שלישית שביקשת שתניח לך לחשוב בשקט ושתתן לך יממה בשקט - והיא לא כיבדה את הבקשה שלך .

עם כל זה ,
אל תכנס להתנגחות איתה ותבהיר לה שאתה רוצה להשאר איתה , פשוט שזה מטריד אותך שהיא לא מכבדת את הבקשות שלך .
(גורם מחזק : היא מבקשת שתתן לה מידי פעם יום-חופש ושתתן לה קצת שקט - גם לך מגיע ! ).

שיהיה בהצלחה !
יש כמה אתגרים בזוגיות : (לפי דעתי) ואחד מהם הוא שנה .

Theprincess1

New member
אתה לא מגזים. זו התנהגות לא במקום

סביר להניח שהיא לא כל כך מכבדת אותך אם היא מרשה לעצמה להימרח עליו בריקוד. שלא לדבר על העובדה שאם היא באמת אוהבת אותך היא הייתה מחפשת את הקרבה שלך כל הזמן ולא בורחת למגע של גברים אחרים. לדעתי, תעיף אותה לאלף עזאזל. לא אמינה

שובינסטים נאסתם אנחנו בשנת 2014

אם זה היה הפוך היית מוכן לשתף את חברה שלה למיטה הזוגית שלכם?
היית תוקע את החברה שלה בהיסח הדעת ובבוקר היית אומר לחברה שהיית שיכור
די כבר אם הצביעות הרי ידוע היום לכל בר דעת שמוסד הנישואין פשט את הרגל
היום לא מחפשים בתולה כשרה ולא מקדשים את הזווג אלא עושים הסכם ממון
כי הרי אתה לא מתחייב באמת לא להסתכל על בחורות אחרות ולא תעמיד בלש
לחכות שהיא תעשה טעות, אתה כמובן יכול לרצות להיות צדיק בסדום,
הארה : כל זוג שני בישראל מתגרש או מאבד עניין אחרי מ'ס שנים
להשיג היום זווג אמיתי זה כמו זכיה בלוטו זה בדוק מדעית
ב ה צ ח ה.

למעלה