מממ...
אמנם אני חשבתי על משהו טיפה שונה אך גם הדרך שלך תעבוד. כדי להבהיר את העיניינים הדרך שבה אני התכוונתי היא להכיל את הטקסטים עצמם (הכתבות) בתוך מסד הנתונים עצמו. הסיבה לכך היא האפשרויות הרבות המתאפשרות בדרך זו שאינן אפשריות בדרכים אחרות. עכשיו אני אסביר: עלפי מה שאני מבין, אתה רוצה ליצור מערכת שתוכל להזין לתוכה כתבות ואז לשלוף אותן. אם תכיל את הכתבות שלך בתוך מסד הנתונים שלך כאשר לכל כתבה מספר ID ייחודי רק לה, תוכל בעזרת דף PHP יחיד, אשר יכיל את כל הדברים אותם אתה צריך (כמו למשל תמונות שונות כותרות סרגל ניווטים וכו') ובעזרת שאילתה פשוטה ישלוף את תוכן הטקסט של הכתבה הרצויה. על ידי כך תוכל ליצור מאוחר יותר גם חיפוש טקסטים ומילים בתוך הכתבות המצויות במאגר הנתונים. בנוסף תוכל גם ליצור עם תוספת לא רבה של קוד לאותו דף את האפשרויות של תמונות ייחודיות לכל כתבה אשר יוצגו כל פעם. בנוסף לא יהיה צורך ליצור קובץ מחדש בכל פעם שתרצה להוסיף כתבה, תחשוב על זה רגע, במהלך הזמן זה יכול להתווסף קובץ ועוד קובץ ולהסתיים בהרבה מאוד קבצים, במאגר נתונים לעומת זאת לא תהיה בעיה שכזו. זכור, זו דעתי וזו הדרך שבה אני הייתי עושה את זה, זה לא מבטיח שזו הדרך הטובה ביותר או המוצלחת ביותר. שנאור.