צריך עזרה ויעוץ

• פותח הנושא mmx
  • פורסם בתאריך

mmx

New member
צריך עזרה ויעוץ

במהלך שירות מילואים הייתי מעורב בתאונת דרכים שבמהלכה שברתי עצם בכתף וכל הכתף שלי התעוותה וירדה קצת למטה כמו כן יש לי כאבים בצוואר ומדי פעם כאבי ראש שמעולם לא היו לי. בעוד כשבוע יתברר אם אני צריך לעבור ניתוח בכתף או לא. מה שמטריד אותי שהפגיעה הזו כנראה תשבש לי את מהלך החיים התקין וברצוני לתבוע את הצבא. השאלות שלי: מתי מזמן האירוע מקובל להגיש תביעה? האם עלי לקחת עורך דין? לפי התיאור שנתתי כמה אחוזי נכות אני אקבל? האם הצבא ישלם לי סכום חד פעמי בלבד?או תשלום חודשי? תודה מראש על עזרתכם.

צהריים טובים לך אז ככה...

קודם כל תרגיש טוב ומקווה בשבילך שהכל יסתדר ולא תזדקק לניתוח. ושנית מתיי עשית את המילואים?ומתיי קרתה התאונה?בדרך כלל מומלץ להשתמש בשירותיו של עו"ד במקרים כאלה.כי עו"ד טוב שיכיר היטב את בתיק יוכל לעשות דברים.אי אפשר לדעת לפי התיאור שנתת כמה אחוזים תקבל. כי ברגע שאתה מחליט לתבוע את משרד הביטחון.הם שולחים אותך לוועדה רפואית והיא קובעת בדיוק אם אתה זכאי לאחוזי נכות וכמה. אבל קודם כל תאמר לי מתיי זה קרה??? שיהיה לך המשך יום נפלא... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

mmx

New member
היי ותודה על התגובה

זה קרה סופ"ש שבעבר נפלתי מגיפ צבאי פתוח תוך כדי נסיעה על הכביש יותר נכון הגיפ תוך כדי נסיעה איבד שליטה עשה סיבסוב והטיח אותי בעצמה על הכביש למזלי הייתי חבוש בקסדה שהצילה לי את החיים. היכן משיגים עו"ד שמתעסק בתביעות כאלה?

אתה בהחלט יכול להגיש תביעה

נגד משרד הביטחון.וכמובן להביא להם את כל המסמכים הרפואיים. תסתכל למעלה איפה שכתוב בכחול.רשום את האתר של עו"ד עומר יעבץ. תלחץ עליו עם העכבר.כנס לאתר ושם יש לך את הכתובת שלו ואת מס הטלפון.הוא עו"ד מעולה שמטפל בנכי צה"ל.ועוזר בכל מה שקשור לתביעות. צלצל קבע פגישה ולך על זה הוא תותח. שיהיה בהצלחה... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

למעלה