צריך עזרה ודחוף!!! איך משיגים מזיז אבנים ברד (הגרסה האדומה)? תודה מראש!!!
S smt New member 19/8/03 #1 צריך עזרה ודחוף!!! איך משיגים מזיז אבנים ברד (הגרסה האדומה)? תודה מראש!!!
H Houndour New member 21/8/03 #4 אי אפשר לקנות שום HM... משיגים את זה בעיר פיושיה (מכון רעל). באחד הבתים יש שם איש זקן שאם תתן לו שיני זהב (מוצאים את זה בספארי) הוא יתן לך HM4.
אי אפשר לקנות שום HM... משיגים את זה בעיר פיושיה (מכון רעל). באחד הבתים יש שם איש זקן שאם תתן לו שיני זהב (מוצאים את זה בספארי) הוא יתן לך HM4.
כ כן זה אני New member 21/8/03 #6 אופס לא דמתי לב שהוא מתכוון לHM (זה בגלל השעה) את השן זהב משיגים בספרי ממש קרוב לביתן שמשיגים סרף. צריך להביא לשומר(WARDEN) את השן והוא מביא HM4(זה האיש בבניין עם האבן בתוכו בפיושה).
אופס לא דמתי לב שהוא מתכוון לHM (זה בגלל השעה) את השן זהב משיגים בספרי ממש קרוב לביתן שמשיגים סרף. צריך להביא לשומר(WARDEN) את השן והוא מביא HM4(זה האיש בבניין עם האבן בתוכו בפיושה).
D digiash New member 21/8/03 #3 מזיז סלעים.. מממ אני לא זוכר איפה זה בדיוק.. רק שזה באזור מכון האש או הרעל.. P: יעני באזור התחתון של המפה ומה שבטוח זה שזה לא בסלדון!
מזיז סלעים.. מממ אני לא זוכר איפה זה בדיוק.. רק שזה באזור מכון האש או הרעל.. P: יעני באזור התחתון של המפה ומה שבטוח זה שזה לא בסלדון!