צריך עזרה דחופה:

Fa88di

New member
צריך עזרה דחופה:

לאחר התלבטויות רבות, מחשבות ממושכות וכמה ביקורים כושלים בלשכת התעסוקה החלטתי סופית שכדאי לי למצוא עבודה בקיבוץ. אני בחור דרוזי בן 25 מהצפון. מחפש איזשהו קיבוץ באיזור המרכז שיכול להציע לי עבודה ובנוסף גם מגורים. אני אדם אחראי, נאמן לעבודתו וחרוץ מאוד. אני יכול לעבוד בכל עבודה שתרצו. פיזית או לא. רק בתנאי שאין בה התעסקות עם לקוחות. אני מעדיף לעבוד לבד בראש שקט. כמו למשל במפעלים או בחקלאות. אתם חושבים שיש לי סיכוי שיקבלו אותי? ניסיתי לחפש עבודה באתר הקיבוצים שהפנאתם אותי אליו אבל מנוע חיפוש העבודה שבאתר אינו עובד. ואין שם לוח דרושים. ניסיתי להיכנס אל העיתונים אבל גם זה לא עובד. בקיצור האתר לא עוזר בכלל. מישהו כאן יכול בבקשה לעזור במשהו? אני מודה על כול עזרה שתתנו לי. מישהו אולי מכיר שמות של קיבוצים באיזור המרכז שאפשר לנסות אצלם? קיבוצים שכדאי לעבוד בהם? יש לכם מספרי טלפון? אתרים ברשת? יש כאן קיבוצניקים מהמרכז? אתם יכולים לעזור לדרוזי המסכן? ועוד שאלה: מה ההבדל בין קיבוץ למושב? אני במת לא יודע... תודה רבה.

GMN

New member
טוב תנסה משהו חדש

קודם כל, חשוב שתבין שהאנשים בפורום הם סתם קיבוצניקים מן המניין. רובם צעירים, שאין להם יותר מידי קשר לקיבוצים אחרים ואין להם כלכך מושג איך לעזור לך. זה לא שלא רוצים לעזור, פשוט לא יודעים איך. עכשיו לעניין: 1. כנס לאתר הקיבוצים. 2. לחץ על - קיבוצים - מאגר מידע על הקיבוצים. 3. בחר באיזור המרכז במפה שמימין. יש לך עכשיו מפה עם שמות של קיבוצים, אם תלחץ על כל אחד מהם תקבל מידע על אותו קיבוץ שכולל מספר טלפון ולפעמים אתר אינטרנט. פשוט תתחיל להתקשר לקיבוצים, שאל אותם על עבודה. יכול להיות שלא יבינו מה אתה רוצה, יכול להיות שיפנו אותך למקום אחר...אבל שווה לנסות. ובלי קשר לזה, אם אתה מכיר איזה קיבוצניק, או מישהו שמכיר קיבוצניק, תנסה לארגן דרכו עיתון "הקיבוץ" או "הדף הירוק". לי אישית אין מושג איפה מוצאים את העיתונים האלה...אבל יש אנשים שמנויים עליהם (אלוהים יודע למה...אין שם שומדבר מעניין)

למעלה