צריך עזרה - דחוף

מתחיל3

New member
צריך עזרה - דחוף

שלום! השבוע עשיתי מבחן שליטה - רישיון עד 125 סמ"ק אין לי מושג למה אבל פשוט נכשלתי למרות שעשיתי הכל כמו שצריך. לא היתי כותב על זה אם הנושא לא היה ממש, אבל ממש מעצבן אותי. אני לא מבין למה צריך לשלם 300 ש"ח על מבחן שליטה של 5 דקות כששיעור עולה 70 ש"ח ל 40 דקות. פשוט עושקים את האנשים בלי בושה. נמאס לי מהחוסר אונים הזה מול המערכות הגדולות והמשומנות שעושות עלי קופה. אנשים טובים - אולי למישהו יש פתרון יצירתי? נאם אפשר להרשם לטסט, לשלם 116 ש"ח אגרה ולעשות את המבחן על קטנוע שלי או של חבר? אולי דרך אחרת? לא נראה לי הגיוני להוציא כמעט 1000 ש"ח במקרה הטוב על מבחן שליטה. תודה מראש - מתחיל שמבואס מאוד.

מתחיל3

New member
תודה

עזרת לי מאוד. חבל שאת/ה אדיש לנושאים כאלה, מחר זה יכול להיות אתה... הכי גרוע שדברים כאלה מתאפשרים בגלל האדישות הזאת. שוב תודה רבה.

deri2005

New member
אתה צודק. זה המון כסף על כלום.

וחכה למחירי הביטוח... אל תתיאש - נסה שוב

אהוד א1

New member
מה דחוף בזה?../images/Emo4.gif

תשתדל בבקשה שלהבא יהיה קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה.תודה.

אין מה לעשות

זו דרכם של מורי הנהיגה להרוויח את לחמם. בכדי להרשם למבחן שליטה, אתה חייב מורה מוסמך על ידי משרד הרישוי. זה החוק. לפעמים פוסלים נבחנים על חוסר ביטחון או לחלופין - עודף ביטחון. זה מה יש ועם זה ננצח!

אבן חצץ

New member
להרויח את לחמם

להרויח את הטנדר החדש של ניסאן, שראיתי אצל המורה נהיגה שלי, כשעברתי במקרה שם איפה שהוא מלמד.

למעלה