צריך עזרה דחוף

DDN

New member
אני השתמשתי ברימונים

בסיבוב הראשון של הקרב שכל 3 החבר'ה שלך יזרקו עליו רימונים, ואז כשבאסטילה נלחמת מולו עם הסיף-אור שלה, הגיבור שלך וקארת' יורים בו עם נפצרים.

The silver star

New member
מוזר.. דווקא איתו לא היתה לי בעיה,

הסתבכתי יותר מול קאלו נורד ודאביק. אני חושב שהורדתי אותו בקרב חרבות רגיל כשקארת' מלווה באקדחים.

The silver star

New member
ובאותו נושא. (kotor 1) זהירות ספויילרים.

סיימתי את המשחק כנראה בכל הווריאציות האפשריות. עד כמה שנראה לי, ביצעתי גם את כל הקווסטים הצדדיים. השאלה שלי היא, האם יש למישהו רעיון על איזה קווסט שפיספסתי? למשל: יש מצב למצוא לmission את אחיה? יש מצב לחלץ את הראקאטה המסכן ההוא מהקופסה המכושפת? יש מצב להחזיר את reven ל"לייט סייד"? ואת אג'ונטה פול? ואת החבר לשעבר של ג'והני? (הוקל לי כשבפעם השניה ששיחקתי במשחק הצלחתי בעזרת רמת שיכנוע גבוהה יותר להחזיר את בסטילה, תוך שאני מצהיר על אהבתי...) ומשהו שממש הרגיז אותי, למה לעזאזאל אי אפשר להיכנס לתוך תחנת החלל ביבין או לחילופין לכוכב תחתיה? יש מצב שכן? ושאלה אחרונה, אין שריון חוץ מגלימות הג'די / סית' למיניהן שמאפשר שימוש חופשי ב'כוח'? אפרופו, ממש חבל שכשמשחקים בצד האפל, אין לקינוח איזה קרב טוב מול איזשהו מאסטר ג'די, ואנדר למשל. אני מנסה כרגע נואשות להשיג את משחק ההמשך, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי כמעט בשום מקום.

DDN

New member
תגובות

כן. פספסת. אפשר למצוא את אח של מישון בטאטואין (אתה צריך כשאתה בדנטואין, לקחת את מישון מתישהו כשאתה יוצא למשימה, ואז ניגשת אליה החברה של אחיה) יש מצב לחלץ את האסיר מהקופסא, והוא לא מסכן, הוא פושע מסוכן (לשמור לפני, ולנסות כמה פעמים, החידות לא קלות) יד מצב להחזיר את ראבן ל"לייט סייד" תזכיר לי מי זה/זו אג'נטה פול? איזה חבר לשעבר של ג'והאני? (לא זוכר מי/מה זה) גם כששיחקתי ג'דיי טובה, הצלחתי להחזיר את באסטילה לצד האור. תחנת החלל ביאבין זה בונוס לPC, היא לא הייתה בכלל קיימת בגירסה לקונסולות אחרות (או משהו כזה) לגבי השאלה האחרונה: לא שנתקלתי. נכון, יש פאט'צ שנותן לך אבל לפרוק את התסכולים שלך על קארת'
משחק ההמשך נהדר, למרות שהוא מלא בבאגים. אני קניתי את שלי מפריק לפני כשנה.

The silver star

New member
אהמ..

בדנטואין [בפעם הראשונה] לקחתי כל הזמן רק את קארת' ואת קנדרוס. כי מבחינת כוח האש + יכולת שרידה הם חזקים יותר ממנה, בכל אופן טוב לדעת. אצל קנדרוס/קארת' אין איזשהו קווסט צדדי? אני יודע שהאסיר בקופסא היה פושע ואני גם יודע שהחידות קשות, הצלחתי להיכנס ולצאת מהקופסה. השאלה היא איך אפשר לשחרר אותו? אאוצ' איזו טעות.. התכוונתי להחזיר את דארת' מאלאק ל"לייט סייד". ראבן יכול פשוט להישאר שם.. אג'ונטה פול הוא רוח של אחד מהסית' לורד העתיקים, שאתה פוגש באחת ממערות הקבורה בקוריבון. ואת החבר של ג'והאני אפשר לפגוש בכניסה לאזור מערות הקבורה, היכן שמסתובבים כל השומרים והארכיאולוגים והמתלמדים של הסית', ניתן לדלג עליו מאחר וג'והאני מזהה אותו רק תוך כדי שיחה ולא באופן אוטומטי. ברור שניתן להחזיר את בסטילה רק כשאתה עצמך נמצא ב"לייט סייד". מה הטעם בתוספת של כוכב למערכת אם כל מה שאפשר לעשות שם הוא להציל את הרודיאני [טווילקי? מה ההבדל?] מהגנגסטרים ההם? אין אולי איזה עדכון שאפשר להוריד? אפרופו יאבין, אחרי שכאמור מצילים את התחת של המסכן ההוא הוא מציע לך לקנות כמה דברים מיוחדים שבתוכם קריסטלים ללייטסייבר, הם נורא יקרים ואמורים להיות בעלי כוחות מיוחדים. אלא שלא דובים ולא זבובים, ניסיתי את שניהם ועד כמה שידוע לי הם לא מוסיפים שום כוח/יכולת מיוחדים. לגבי קארת', בפעם הבודדת ששיחקתי ממש ב"דארק סייד", קארת' ברח לי וניסה לשכנע גם את mission לברוח איתו. כנקמה, הכרחתי את ביג זי באמצעות טריק מוח [אחד הדברים הכי כיפיים במשחק הזה..] להרוג אותה. מוואאההאאאההה...
אגב המשחק בצורה הזו קשה משמעותית ממשחק בצורה הרגילה, יש כוח אש רק של שני ג'די במקום שלושה, ובסטילה כאות של נאמנות מטופשת לצד האפל כנראה, מאבדת את כל הכוחות היעילים שאספתי אצלה עד אז ומקבלת במקומם כוחות של הצד האפל שמדהים עד כמה שהם לא יעילים כשלעצמם. [בעיקר בשימוש נגד מספר גדול של אויבים] [אפילו את force storm/lightning שהוא לכאורה כוח של הצד האפל, אוף..]

DDN

New member
צ'ובות

לקאנדרוס יש קווסט צדדי בטאטואין. מה שאני הייתי עושה בכל כוכב, זה לצאת מהאיבון הוק כל פעם עם צוות אחר ולראות עם מישהו פונה אליי, אחרי שאני רואה שלא, אני מחליף לצוות שאני רוצה למשימה.

Darth Tomer

New member
הדרך היחידה

היא שתטעה בתשובות ואז הוא יצא ואתה תישאר בפנים =] אבל ששניכם תצאו, אי אפשר.

DDN

New member
לא זה ולא זה

זה של ה"עולם" של קוטור, בזמן מלחמת המנדלוריאנים (לפני האירועים בKOTOR 1)

Darth Tomer

New member
משחק ההמשך מדהים

עד הסוף נהנתי יותר ב-2 מאשר מ-1. אבל הסוף פשוט הורס הכל. בקוטור 1 יש הרגשה של סיום, בקוטור 2 אתה מרגיש כאילו שיחקת רק חצי משחק. זה ממש ביאס אותי ונשארתי עם טעם של עוד עד היום. הלוואי שיום אחד יוציאו את 3.

The silver star

New member
נראה שסוף סוף הצלחתי להזמין את משחק ההמשך,

א. לאיזה סוג קושי אתה מתכוון? אויבים חזקים? חידות קשות? המשחק קשה בצורה מתסכלת, או מאתגרת? ב. תוכל לתת הסבר כללי בלי לספיילר יותר מידי בקשר לסוף הלא מוצלח? ג. יש סיכוי ל kotor 3? [כמו שיש סיכוי לs.w. episode 7 ?]

למעלה