צריך עזרה - דחוף!!!

mIRCoMaN

New member
צריך עזרה - דחוף!!!

היי :) טוב.. פעם אחת הייתי במירק ובלא בלא בלא... מישהו אחד סתם ככה תפס גובהה וקילל אותי בגזעניות.. אח"כ הוא אמר לי שהוא "ינתק" אותי.. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אחרי זמן מסויים הוא מופעל לי אוטומטית!! בדקתי באנטי וירוס שלי ואין לי וירוסים. ולא ייתכן שהוא פרץ למחשב שלי, אם אני לא טועה פורצים למחשב באמצעות אי פיי וכל פעם שמתחברים לאינטרנט מקבלים אי פיי חדש.. אז איך זה ייתכן שאין לי וירוסים במחשב ואני בטוח ככה ככה שלא פרצו לי?תרשמו לי מה הבעייה איך מטפלים בה.. Plz (כמה שיותר מהר)

uzi2

Active member
לא הבנתי מה מופעל לך אוטומטית

מירק מופעל לך אוטומטית בכל פעם שאתה מדליק את המחשב? אולי משהו ספציפי במירק? גש מתוך "התחל/הפעל" ותבדוק דרך הפקודה msconfig מה רץ לך ב- startup, יכול להיות שמשם תקבל רמז. תבדוק אם אין לך "שיתוף קבצים ומדפסות" ב- Network (נמצא ב- Control Panel). זה שיש לך כל פעם IP אחר, עדיין לא אומר שהוא לא שינה לך משהו באותו יום וזה נשאר במחשב שלך גם לאחר מכן. קיבלת באותו יום קובץ דרך מירק והפעלת אותו? או אולי בד"כ אחרת של תוכנות שיתוף (כגון Kazaa, Morpheus, Gnutella וכדומה?). ולגבי אפשרות וירוסים - תוכנת האנטיוירוס שלך מעודכנת לחלוטין כולל עדכון נתוני וירוסים אחרון ומנוע סריקה אחרון?

matan_druker

New member
DNS Away System!!!

סמן את השם שלו בתוכנה והוא לא יראה בכלל שאתה במירק!! גאוני נכון? טוב זה מה שאני גאון!! חחחחחחחח... מתן (מרגיש טוב חבל"ז!!) אני בתתור!!!!!!!!!!!

matan_druker

New member
חחחחח... שחכתי לשים קישור!!

הקישור למטה כאילו דהההההההה מתן אני בתור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה