צריך עזרה דחוף!!!

totaly fly

New member
צריך עזרה דחוף!!!

שלום לכולם, כבר כתבתי כאן לפני כמה ימים ועדיין, למרות העיצות הרבות והטובות, לא יודע מה לעשות. אני ממש חסר אונים. הפעם אנסה לפרט ובו בזמן למקד את הבעיה: ישתי ואני נשואים למעלה מ-10 שנים ויש לנו שני ילדים. החיים בסך הכל טובים (כלכלית, בריאותית, השכלתית, פרנסתית וכו'...), העניין הוא שאנחנו מתפקדים בבית כמו שותפים למשימה אחת ויחידה -גידול ילדים ותחזוקת הבית. אין בינינו חברות שלא לדבר על אהבה. הקשר הפיסי היחיד שלנו הוא במיטה, אין חיבוקים אין נשיקות אין נגיעות. וגם במיטה ממש ממש אין לי חשק איתה ואני לא מרגיש נמשך אליה. אני פשוט לא אוהב אותה כבר כמה חודשים טובים אני חושב להפרד אבל פוחד נורא. מפחיד אותי הנזק לילדים השמחים שלנו, הנזק הכלכלי והיכולת (או יותר נכון - חוסר היכולת) לצאת מזה על הרגליים. כעת, לקראת החופש הגדול, אשתי מתכננת נסיעות לחו"ל וחופשים ולי ממש אבל ממש אין חשק לסוע איתה, הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיד לה את זה. איך מתחילים לדבר על זה? איך אומרים לה "תשמעי - לא מרגיש כיף איתך". זה לא שלא דיברנו על הבעיות שלנו ועל זה שאולי נפרד אבל עכשיו אנחנו לכאורה בתקופה טובה (כי אנחנו לא רבים ועוקפים אחד את השני) וכל שיחה כזו נגמרת בריב. איך אומרים לבן זוג שאתה לא רוצה להיות איתו יותר? אוף! אוף!

היי, תגיד לה בדיוק מה שכתבת פה

אני חושב שמגיע לה לדעת את האמת. כמובן כדאי שתחסוך ממנה עלבונות ("אני לא נמשך אלייך/לא אוהב אותך יותר" למשל) כי זה לא ישרת כלום. תתרכז בעובדות היבשות - אתם שותפים לגידול הילדים ולא חברים באמת, אין פירגון, אין "יחד" - הרי אתה לא לבד בסיפור ואני בטוח שהיא תזדהה עם רוב הדברים שתגיד. אח שלי - הייתי בדיוק באותו הסרט. אחרי ההלם הראשוני היא הודתה שאני צודק ושלה לא היה את האומץ לעשות את הצעד.

ולמה יש...../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

לי הרגשה שהיא מאד מאד רוצה שתגיד לה שאתה לא רוצה לנסוע איתה....???? אולי כי היא פשוט יותר פיקחית..... רק שלא תגיד לך בסוף..."בוביק זה לא אתה...זאת אני"..... ובאמת שמגיע לך משהו הרבה יותר טוב ממני.....ואז יגיעו הגיג'דורים....

למעלה