צריך עזרה דחוף!!!

yoavile9

New member
צריך עזרה דחוף!!!

אני מחפש שיר עם סולו פתיחה עוצמתי ברמה סבירה לביצוע... שירים בכל סגנון עם פתיחה עוצמתית ומרגשת. השיר אמור להיות פתיחה מפוצצת להופעה כלשהי עדיף שיהיה בו סולו גיטרה יפה(או יותר) ושלא יהיה ממש קצר... תודה!!!! אפשר לשלוח כל שם של שיר שנרה לכם+שם הלהקה/זמר

yotamn9

New member
תשובה!!!!!!!111!!!1!!!!#!@#!

=| metallica - fade to black metallica - sanitarium santana - black magic woman scorpions - rock you like a hurricane scorpions - no one like you

Sum41xGiRL

New member
אני אמליץ לך על החומרים

של הדאמד מתחילת שנות ה80, מתי שהם היו רחוקים מהפאנק..(הייתי אומר די פרוג)

epitaph

New member
אמממ...

מכיר את זה קצת, גם יש לי את השיר שהם הקליטו יחד עם פריפ בזמן ההוא ושנגנז עד שנות התשעים (מה שהיה נראה לי קצת משונה כי הם באמת לא נשמעו כמו להקת פאנק טיפוסית).

Sum41xGiRL

New member
בכלל לא,

הדאמד, הוציאו שני אלבומי פאנק(וגם מאשין גאן משהו ששילב קצת פאנק) ואז עברו לסגנון אחר לגמרי.. למרות שאני אוהב אותם בתור להקת פאנק, אני בהחלט אוהב אותם גם בתקופה המאוחרת יותר

epitaph

New member
יצא לך לשמוע גם את הקארדיאקס?

גם הם עשו מעבר בסגנון, מאוד אהבתי את מה ששמעתי מהם משנות השמונים (ובין הדברים הבודדים שאני אוהב משנות השמונים).

AeroTom

New member
הנה לך כמה

שירים נהדרים מתאימים לפתיחה עם קצב מעולה ומפוצץ ופשוט כיף: Aerosmith: Toys In The Attic Nine Lives Back In The Saddle Draw The Line Eat The Rich Young Lust Led Zeppelin: Communication Breakdown Heartbreaker Immigrant Song Celebration Day Rock N' Roll The Song Remains The Same The Wanton Song The Black Crowes: Virtue & Vice My Morning Song Midnight From The Inside Out

Revol21

New member
Manic street preachers

נסה את no surface all feelings.ג€ שלMANIC STREET PREACHERS.ג€ הוא ממש עצום ויפה ולא כל כך קשה לנגן אותו. זה מתחיל בסולו ענק ענק אבל די קל לנגינה כשקולטים את העיקרון. מקווה שעזרתי לך. גיא.

Revol21

New member
Manic street preachers

נסה את no surface all feelings.ג€ שלMANIC STREET PREACHERS.ג€ הוא ממש עצום ויפה ולא כל כך קשה לנגן אותו. זה מתחיל בסולו ענק ענק אבל די קל לנגינה כשקולטים את העיקרון. מקווה שעזרתי לך. גיא.

למעלה