אני מחפש שיר עם סולו פתיחה עוצמתי ברמה סבירה לביצוע... שירים בכל סגנון עם פתיחה עוצמתית ומרגשת. השיר אמור להיות פתיחה מפוצצת להופעה כלשהי עדיף שיהיה בו סולו גיטרה יפה(או יותר) ושלא יהיה ממש קצר... תודה!!!! אפשר לשלוח כל שם של שיר שנרה לכם+שם הלהקה/זמר
מכיר את זה קצת, גם יש לי את השיר שהם הקליטו יחד עם פריפ בזמן ההוא ושנגנז עד שנות התשעים (מה שהיה נראה לי קצת משונה כי הם באמת לא נשמעו כמו להקת פאנק טיפוסית).
הדאמד, הוציאו שני אלבומי פאנק(וגם מאשין גאן משהו ששילב קצת פאנק) ואז עברו לסגנון אחר לגמרי.. למרות שאני אוהב אותם בתור להקת פאנק, אני בהחלט אוהב אותם גם בתקופה המאוחרת יותר
שירים נהדרים מתאימים לפתיחה עם קצב מעולה ומפוצץ ופשוט כיף: Aerosmith: Toys In The Attic Nine Lives Back In The Saddle Draw The Line Eat The Rich Young Lust Led Zeppelin: Communication Breakdown Heartbreaker Immigrant Song Celebration Day Rock N' Roll The Song Remains The Same The Wanton Song The Black Crowes: Virtue & Vice My Morning Song Midnight From The Inside Out
נסה את no surface all feelings.ג€ שלMANIC STREET PREACHERS.ג€ הוא ממש עצום ויפה ולא כל כך קשה לנגן אותו. זה מתחיל בסולו ענק ענק אבל די קל לנגינה כשקולטים את העיקרון. מקווה שעזרתי לך. גיא.
נסה את no surface all feelings.ג€ שלMANIC STREET PREACHERS.ג€ הוא ממש עצום ויפה ולא כל כך קשה לנגן אותו. זה מתחיל בסולו ענק ענק אבל די קל לנגינה כשקולטים את העיקרון. מקווה שעזרתי לך. גיא.