צריך עזרה דחוף

MAN10

New member
צריך עזרה דחוף

יש לי מצלמת אינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם אקבל תשובה בהקדם תודה האם בהתקשרות למישהו אחר דרך המצלמה אני מחויב כספית?למה כשאני מסמן לו חפש חברים באינטרנט הוא מציג לי דף לבן כמו של אתר שלא נמצא?האם יש דרך כלשהיא למצוא חברים למצלמה?ואיך אני יכול לדעת מה מספר הגישה שלי למצלמה אם מישהו רוצה לחייג למצלמה על מנת לדבר דרכה אודה אם תעזרו לי תודה מראש

noam01234

New member
מצלמה

כדי להשתמש במצלמה אתה צריך להיות מחובר לאינטרנט וזה גם מה שאתה משלם - את החיבור לאינטרנט. עם איזה תוכנה אתה עובד? אין לך מספר גישה יש לך שם מחשב או שם משתמש

MAN10

New member
ממתין לתשובה בקשר למצלמה

שלום ל אני עובד אם תוכנה של מיקרוסופט שככתי את שמה נמצא בסרגל הכלים עזרים>כלי מערכת>תקשורת ככה מגיעם אליה פשוט שאלתח מספר חוץ משם משתמש כי שהתקשרתי למישהו רשמתי איזה מס בערך ככה שתבין 256.452.25 משהו כזה ואז לחצתי על סימן הטלפון וזה חייג לכן אם מישהו רוצה להתקשר אליי איך הוא ידע מה המספר?ואם אתה יכול לענות לי על השאלה למה שהגדרתי לו חפש אנשים הוא הציג הודעה כמו של אתר שלא נמצא דף לבן ואיפה אני יכול רשימת אנשים שאצליח להתחבר אליהם תודה מקרב לב

MAN10

New member
ממתין לתשובה בקשר למצלמה

שלום ל אני עובד אם תוכנה של מיקרוסופט שככתי את שמה נמצא בסרגל הכלים עזרים>כלי מערכת>תקשורת ככה מגיעם אליה פשוט שאלתח מספר חוץ משם משתמש כי שהתקשרתי למישהו רשמתי איזה מס בערך ככה שתבין 256.452.25 משהו כזה ואז לחצתי על סימן הטלפון וזה חייג לכן אם מישהו רוצה להתקשר אליי איך הוא ידע מה המספר?ואם אתה יכול לענות לי על השאלה למה שהגדרתי לו חפש אנשים הוא הציג הודעה כמו של אתר שלא נמצא דף לבן ואיפה אני יכול רשימת אנשים שאצליח להתחבר אליהם תודה מקרב לב

noam01234

New member
תשובה

אתה עובד עם NetMeeting, תדאג שיהיה לך גירסא מעודכנת. המספר שרשמת היה הכתובת IP של המחשב שהתקשרת אליו, כדי לחפש אנשים אתה צריך להרשם למדרך הכתובות ולקבל דרכון. קובץ >>מדריך כתובות (משהו כזה) ושם יש לך לינק ל MSN לקבלת דרכון (הוטמייל)

MAN10

New member
תודה

רציתי רק להודות על העזרה שלך עזרת לי מאוד המון תודה מקרב לב

למעלה