צריך עזרה דחוף

• פותח הנושא ezrz
  • פורסם בתאריך

ezrz

New member
צריך עזרה דחוף

לאישתי לפטופ levono T60 מהעבודה בעבר עבד מצויין עם הרשת הביתית. היום אני מצליח לחבר אותו לרשת האלחטית ורשת הקווית אך האינטרט לא עולה, למרות שהוא מחובר (החיבור לרשת מופיע בצד ימין למטה כולל מהירות, איכות קליטה וכד') מה יכולה להיות הבעיה? מה עושים?

Jan22

New member
זה שאתה מחובר זה הכל טוב ויפה ?

אבל האם הראוטר מחובר למודם ? (מה שצריך להיות) . תבדוק שהם מחוברים זה לזה .

ezrz

New member
הכל מחובר והכל בסדר

המחשב בשולחני עובד טוב, המחשב הנייד מראה קליטה וחיבור לרשת, גם קווי וגם אלחוטי האינטרנט פשוט לא עובד. שום אתר לא עולה כאילו הכל מנותק

Jan22

New member
מאוד תמוה

קרה לי כמה פעמים . לפעמים הסרה לחלוטין של הדרייברים והתקנתם מחדש (הורדה של המעודכנים האחרונים מאתר היצרן LENOVO.COM - סקשן הDOWNLOADS (או http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-62928.html ) יכול לסדר את העניין . אפשר גם לנסות ניתוק הראוטר+המודם לחלוטין , וחיבור מחדש . לאחר מכן להביא להם דקה להתאפס ואז לנסות שוב . אפשר גם לעשות כך : דרך START-RUN לחץ על RUN ותרשום cmd. לאחר מכן ipconfig/release זו הפקודה הראשונה ואז ipconfig/renew .

ezrz

New member
המחשב מצליח להתחבר לרשת(כך הוא מראה לפחות)

האם זה פותר את הבעיה של האינטרנט עצמו, הדפדפן?

Jan22

New member
הבנתי מה אתה מדבר

הרשת עצמה על CONNECTED ,אבל אין תכלס תקשורת ואתה לא מצליח להעלות אתרים . תנסה את מה שרשמתי בהודעה הקודמת . לא יפעל - נמשיך משם !

ezrz

New member
ניתוק וחיבור של הראוטר פתר את הבעיה. תודה רבה

bar666xp

New member
איזה דפדפן?

לדעתי PROXY.... לדוגמה בFIREFOX... כנס לTOOLS-->OPTION בחלון שיפתח בחר בADVANCED ושם בNETWORK לחץ על SETTINGS אני ב99% בטוח שקבעו PROXY ידני תעביר לAUTO לחץ OK על כל התתי חלונות והופ הכל עובד. לדוגמה בIE כנס לTOOLS-->INTERNET OPTION בחלון CONNECTION יש למטה לחצן LAN SETTINGS בחלון שיפתח תוריד את הV מהתצורה הידנית וסמן V האוטומטי.

למעלה