צריך עזרה דחוף

Unbreakable

New member
צריך עזרה דחוף

ככה: גנבו לי סיסמא לאי מייל שלי ושינו אותה אני בטוח במאה אחוז שלא שיניתי אותה כי יש אצלי באאוטלוק הזדהות אוטומטית ולא נגעתי בזה ועכשיו מצאתי במחשב שלי בתיקייה של הווינדואז קובץ שנקרא backdoor.ini ואפשר לפתוח אותו ובתוכו כתוב [TestAutomation] 9TestAutoActive=No בקיצור אני די בטוח שאיזה חסר חיים פרץ לי למחשב אבל הבעיה שהאנטי וירוס שלי לא מזהה כלום גם אחרי ששידרגתי אותו (mcafee antivirus) הוא אומר שאין לי שום וירוסים מישהו יודע במקרה מה קרה כאן? דרך אגב לא נתתי את הסיסמא לאי מייל שלי לאף אחד אז זה די הגיוני שאותו אפס שפרץ גם לקח את האי מייל

Bender Unit 22

New member
לפי החיפוש שהרצתי ב- Usenet,

הקובץ הזה שייך לדרייבר של מדפסות HP. יש לך (או היתה לך) מדפסת כזו? קרוב לודאי שאין קשר בין הקובץ והפריצה, אם היתה.

jeblesh

New member
המממממ

אותו בחור לא היה חיב ליפרוץ את המחשב שלך בישויל ליפרוץ את תיבת הדוער שלך אים דוער שלך נימצה בהוטמייל יש 2 אפשרויות 1:אחריי חודש אים אני לא טודעה שאתה לא בודק דוער הוטמייל סוגרים לך את תיבת הדוער שלך אוטומתית בישויל לימנועה מצפה של טבות דוער חסרות בעלים... 2: פרצו את הסיסמה אים זה דרך פריצה למחשב שלך או דרך פריצה לשרת שמאחסן את הדוער אים יכול ליהיות שגנבתה למישהו את השם שלו והו היתעצבן.... הפיתרון: טוב אז כודם כול ליקבועה אים היתה פריצה בו ניבדוק אים יש מישהו אים השם שלך בסרבר הזה אז תנסה ליפתוח חשבון חדש אים אותו השם אים תצליח אז סבבה החשבון נימחק ביגלל חוסר שימוש אים תיהיה הודאת שגיעה שאומרת שהניקניים קבר קיים אז באמת פרצו אים פרצו אתה יכול לנסות ליפרוץ בחזרה וסביר להניח שהנודניק יפרוץ את החשבון שלך שוב או פשות לשנות את האימייל החלתה שלך....

למעלה