צריך עזרה...ג´אווה

dor_ian

New member
צריך עזרה...ג´אווה

אני ממש בהתחלה של השפה הזו עד כה עשיתי אפלטים פשוטים שעבדו. עכשיו אני מנסה לעשות תוכנית פשוטה לסביבת דוס ולמרות שאני עובד לפי 2 ספרים אני לא מצליח. התוכנית עוברת קימפול ללא שגיאות אך לא רצה עם RUNTIME אני מקבל הודעת שגיאה. (אציין שאני מעתיק אות אות מספר) אני צריך שמישהו יכתוב תוכנית מסוג "HELLO WORLD" עם הפקודה System.out.println("hello world") z ל SDK 1.3.1 כדי שאוכל להשוות. אני עובד על הDOS של WIN2000 (אולי זאת הבעיה???) בתודה מראש DORIAN

dor_ian

New member
תודה רבה...

זה בדיוק מה שכתבתי אחד לאחד מסתבר שלא אני ולא הספר טועים. משהו כאן מוזר כרגע אני לא ליד המחשב שלי אז איני יכול להציג את הודעת השגיאה זה היה משהו בסגנון של EXECPTION בMAIN בכל מקרה תודה! DORIAN

mz70

New member
I think that your problem is...

in the classpath. you have to add some jar files to the classpath in the control panel. ad all the files with extention .jar that you have in the jre folder of your sdk. it should look like this: D:\java\demo\jfc\Java2D\Java2Demo.jar;D:\java\jre\lib\ext\dnsns.jar;\java\jre\lib\ext\ldapsec.jar;D:\java\jre\lib\ext\sunjce_provider.jar;D:\java\jre\lib\i18n.jar;D:\java\jre\lib\jaws.jar;D:\java\jre\lib\jce.jar;D:\java\jre\lib\jsse.jar;D:\java\jre\lib\rt.jar;D:\java\jre\lib\sunrsasign.jar;D:\java\lib\dt.jar;D:\java\lib\htmlconverter.jar;D:\java\lib\tools.jar

dor_ian

New member
עליתי על הבעיה!!!!

פשוט לא להאמין על איזה שטות נפלתי! לקובץ ול CLASS הראשי קראתי בשם Hello ואחרי הקימפול במקום לכתוב java Hello כתבתי java hello ולא היה לי מושג שזו הבעיה. צרות של מתחילים. ברררר המון תודה על העזרה.

למעלה