צריך עזרה בMCSE

duke4you

New member
צריך עזרה בMCSE

שלום לכולם, לפני 4 שנים למדתי קורס טכנאי PC וניהול רשתות 2000 MCP. מעולם לא נגשתי לבחינות החיצוניות של מיקרוסופט. עבדתי 4 שנים בתחום והיום שאני מנסה למצוא עבודה חדשה, רובם מבקשים MCSE אז כרגע אני קצת תקוע, חשבתי ללמוד לבד ולגשת לכל 7 המבחנים של מיקרוסופט כדי לקבל MCSE. דיברתי עם המכללה שלמדתי שם, הם יכולים להגיש אותי לבחינות (מבקשים 90 דולר לכל בחינה) אבל הם לא יכולים להגיד לי איזה מודולים יש בכל בחינה והם לא יכולים לספק לי חומר לימוד. אני מעוניין לאסוף חומר לפני כל בחינה ואז לגשת אליה החל מהבחינה הראשונה ועד האחרונה. שאלות: 1. איך אני יכול לדעת מה החומר שצריך לדעת לכל בחינה? 2. האם אפשר לקנות ספרים שיכולים להכין אותי לכל בחינה ובחינה? כגון: "ספר הכנה לבחינה מס' 1", ספר הכנה למבחן מס' 2" וכו' ורצוי בעברית. תודה

פוֹלי

New member
תשובות../images/Emo35.gif

1. החומר לכל בחינה מפורט באתרים של מייקרוסופט, קח בחשבון שזה משתנה אחת לכמה חודשים, מוסיפים דברים מסוימים ומורידים דברים אחרים, כך שמבחני ה- MCSE שהיו לפני שלוש שנים היום יספקו לך תעודת MCSA וזה ממשיך להשתנות יחסית די הרבה. 2. בגלל השינויים לא תמצא ספר ספציפי כמו שביקשת, אבל יש ספרות בנפרד לכל אחד מהנושאים שיש בבחינות.

duke4you

New member
לינק?../images/Emo13.gif

אני מחפש את האתר הזה שבו מפורט איזה מודולים צריך לדעת לכל בחינה. אפשר לקבל לינק? לגבי הספרות יש לך דוגמה לספר? תודה

duke4you

New member
למה 8 בחינות לMCSE 2003?

זה לא אמור להיות 7? אני מניח שכדאי כבר להבחן ל2003 ולא ל2000, נכון? תודה על הלינק

פוֹלי

New member
בגלל זה אמרתי שכל הזמן זה מתעדכן

וכן, מן הסתם הגיוני להיבחן ל- 2003...

duke4you

New member
נצל"שש

נצל"שש = ניצול שירשור שלי
שאלה נוספת: יש לי כבר תעודת גמר MCP 2000 מטעם המכללה מלפני 4 שנים, האם אני יכול להרשם למכללה ולהמשיך לקורס השלמה לMCSE 2003? כלומר האם MCP 2000 מספיק או שצריך MCSA כדי להרשם להשלמה. ושאלת המשך - האם אפשר להסתפק בתעודת גמר MCSE מטעם המכללה, ללא בחינות חיצוניות? כי לפי הראיונות עבודה שהייתי בהם לאחרונה, אף אחד לא שאל אותי אם ניגשתי לבחינות החיצוניות.

antidot

New member
------>

אתה נחשב MCSE רק אחרי שעברת את כל המבחנים הנדרשים בהצלחה. ואתה יכול לקרוא לעצמך MCP רק אם עברת לפחות אחד מהמבחנים של MS. מכללות יכולות לקרוא לקורס איך שבא להן, אבל התואר, בסופו של דבר, תלוי אך ורק במעבר המבחנים.

duke4you

New member
תודה

פשוט יש אנשים שמסיימים את הקורס MCSE מקבלים תעודת גמר וחושבים שיש להם MCSE, אבל לפי מה שאתה אומר MCSE זה רק לאנשים שעברו את הבחינות ולא בזכות תעודת הגמר.

antidot

New member
אמת

בלי להעליב אף אחד, אבל אפילו קוף יכול לשבת בקורס כמה שעות בשבוע. לשימחתי זה לא יהפוך את הקוף לMCSE. אגב, זה 7 מבחנים ולא 8. 6 core exams ומבחן בחירה. אלה שרוצים לשדרג MCSE2000 ל-MCSE2003 יכולים לקחת רק 2 מבחני שידרוג בשביל להיות מוסמכים על 2003. ולפני שאתה רץ להרשם למכללה, תציץ כאן לטיפים לאיך ללמוד לMCSE.

אניטה007

New member
90 דולר???

תירשם ישירות במרכזי הבחינה הרשמיים של מיקרוסופט בארץ (למשל Sylvan Prometric), לדעתי זה עולה פחות (בדקתי ממש לאחרונה ולא זכור לי סכום כזה). את הספרים רצוי מאוד שתקנה באנגלית כי ממילא הבחינות באנגלית בסופו של דבר. ועוד משהו - אתה יכול לנסות לקנות אותם ממישהו שעשה את הקורס ויהיה מוכן למכור לך אותם יד שניה, יד ראשונה כל ספר עולה מעל ל-200 שקל.

למעלה