צריך עזרה בkotor

darth israel

New member
צריך עזרה בkotor

בkotor בqaust אצל hk-47 צריך לתת לו משהו שיחזיר לו ת'זיכרון איזה stimulation איזה? ואיפה משיגים?

kobi wan kenobi

New member
הזיכרון של hk-47 חוזר לבד

בסוף המשחק (אזהרה! ספוילר!) כשאתה מגלה כשאתה בעצם דארת' רוואן, אז בשביל לשכנע את כארת' לבטוח בך אתה שואל את האחרים מה דעתם על זה, וכשאתה שואל את hk הזיכרון שלו חוזר בגלל שהוא בעצם הרובוט המתנקש של רוואן, ולפי תקנון של הסית' הזיכרון של כל רובוטי ההתנקשות ימחק לפני שהם יוצאים למשימה, כך שנשאר במוחם רק הפקודות הדרושות למשימה, וברגע שהם חוזרים לבעליהם הזיכרון חוזר אליהם, hk לא זוכר את המשימה בגלל שבמהלך המשימה הוא ניזוק והגיע ליידיו של איזה סוחר שתיקן אותו ומחק לו ת'זיכרון ואז מכר אותו ליוקה לקה, אותו מוכר רובוטים שממנו קנית את hk

kobi wan kenobi

New member
רק רגע

qaust? לא היה מקום כזה בקוטור 1, אז אתה מתכוון לקוטור 2? אם כן- איני יכול לעזור לך, כי לא שיחקתי בקוטור 2

Rockamora

New member
../images/Emo4.gif ההודעה הזאת באמת הייתה נחוצה?

מה הקטע? אם אתה לא יכול לעזור לו אל תכתוב!!! הוא קיבל תשובה, וזהו- למה סתם לכתוב שטויות?! זה סתם מציף את הפורום!

juggernaut

New member
../images/Emo24.gif בקטנה

אל תיקח קשה מדי

DDN

New member
מה הבעיה שלך?

הבנ'אדם איית לא נכון QUEST, מישהו ענה לו ואז התבלבל. אתה עם התוקפנות שלך זה שכתב פה הודעה מיותרת.

Rockamora

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים-

אני בכלל לא תוקף אותו אני רק מסביר לו שזה לא היה במקום!! למה אתם ישר חושבים שאני תוקף? זה בכלל לא בא בכוונת תחילה לתקוף! אני מסביר לו שזה פשוט לא היה נחוץ

DDN

New member
למה אנשים חושבים שאתה תוקף?

שני משפטים מההודעה שלך: " אם אתה לא יכול לעזור לו אל תכתוב!!! הוא קיבל תשובה, וזהו- למה סתם לכתוב שטויות?! זה סתם מציף את הפורום!" שלושה סימני קריאה בראשון, סימן תמיהה ועוד סימן קריאה בשני והאשמה בהצפת הפורום, כשכל מה שהבחור כתב, זה שאולי הוא התבלבל ולא ענה על מה ששואל השאלה התכוון. כשאתה רושם סימן קריאה, יש הרבה אנשים שרואים זאת כהדגשה. נסה לדבר עם הדגשה. עכשיו נסה לדבר עם הדגשה של 3 סימני קריאה. אתה מבין? זה נראה כאילו צעקת עליו. ולמה? סתם, כי הבחור חשב שטעה (למרות שהוא לא), ורצה להדגיש שאולי הוא לא הבין נכון וההסבר שלו לא נכון.

AlphonseElric

New member
זאת בהחלט הדגשה!

אבל לאו דווקא הדגשה שבאה לצעוק\לכעוס וכו'.. היא באה להדגיש את המשפט! זה הכל!

Lu Tze

New member
וואלה?!? זה מסביר הכל!!!

באינטרנט שלוש סימני קריאה או אוסף של סימני קריאה וסימני שאלה ביחד מקבילים לצעקה. אם אתה רוצה להדגיש משפט, ישנן מספר דרכים לעשות זאת: למשל *כך* או _כך_ ויש אפשרות בתפוז להדגיש כך. (אני לא אומר את זה בקטע של התנשאות, אלא כי יש לדברים האלה סימני מוסכמים ורוב האנשים שגולשים באינטרנט מפרשים אותם בצורה הזאת) ואם כבר, אולי תרשום מי אתה בחתימה שלך או משהו? כבר נמאס לי נחש אם מדובר בגולש חדש או נבו ששוב שינה ניק.

Hard to say

New member
נבו ששוב שינה ניק!

חח.. את האמת שכל הניקים שכתבתי בהם עד היום חוץ מזה זה ניקים ישנים שלי! אני נכנס אליהם בשביל קומונות ישנות, בשביל הניהול ושוכח לצאת!

Obi Dan Kenobi

New member
אין לי כוח עוד הפעם..

להביא לינק להודעה שבה אתה נוזף בנו על ההתנהגות הלא הולמת, וההתדרדרות של הפורום.

juggernaut

New member
והכי מסכן מכולם

זה קובי שרק אמר סליחה ושתק. כמו הילדים הקטנים שחושבים שהם עשו משהו לא נכון. אני בעד חיבוק לקובי.

למעלה