צריך עזרה בשירים

צריך עזרה בשירים

אני מנסה לארגן מסיבה של שירי אירוויזיון (וגם קדם...) אני מנסה למצא כמה שיותר שירים שהם "רקידים" (ועם כל הכבוד לג´וני לוגן, הוא לא רקיד...) אז תציעו הצעות, אם אכן אצליח להריץ את הרעיון - אפקסם כאן בפורום את הזמן והמקום. תודה מראש, כפיר

yonimi

New member
שירים רקידים

שירים של קפריסין, טורקייה , יוון, ספרד וכאלה יש הרבה שאפשר לרקוד (תירה את האוסף של האירווזיון שיצא לפני כמה שנים)

כמה רעיונות עם בסיס

ובכן הנה מספר שירים שאני אישית שמעתי שמשמיעים בדסקוטקים והקהל מאוד נהנה , ולא בטוח שכולם יודעים מאיפה המקור של כל השירים: 1. ג´ינה ג´י - או אה ג´אס א ליטל ביט הצלחה אדירה-יש המון רמיקסים לזה 2. אבאניבי 3.שמח-פינג פונג (על אף הכשלון...) 4. אבבא - ווטרלו 5. קטרינה והגלים - לאב שיין א לייט 6. לפני מספר שנים יצא דיסק ששמו סונגז פרום יורוטראש ויש בו מלא גרסאות דיסקו טראנס ורמיקסים ללהיטי ארוויזיון קלאסיים כמו פראנס גל וכו -שווה!

אהוד_

New member
כן, אני יכול לעזור לך עם הרבה שירים

יש לי אוסף של הרבה שירים רקידים ורמיקסים של שירי אירווזיון מכל השנים, יש כמה שאני יכול להמליץ עליהם מאוד כמו גרסה חדשה באנגלית לשוודיה 1993 או הרמיקס המצויין של אסטוניה 2000 דנמרק 1978, רמיקס וגם מצחיק....ועוד ועוד ועוד... צור קשר אהוד

KM-AIR

New member
גם אני

...אוכל לעזור לך... יש לי מלא סינגלים, ואת כל שירי האירוויזיון מאז ומעולם... אפשר להכין לך דיסק. אני אישית הייתי ממליץ על רימיקס לפורטוגל 99- שנשמע כמו believe של שר

ח´ברה - תודה על ההענות !!!

אנא פנו אלי במייל - או השאירו דרך ליצירת קשר. המסיבה, באם תצא לפועל תהייה לפני אריווזין 2002. אני עדיין עובד עם חבר על הרעיון. אז תנו לי את רשימות השירים - וקדימה לעבודה !!!

למעלה