צריך עזרה בקשה!!!!!

finish7650

New member
צריך עזרה בקשה!!!!!

אבא שלי קנה לפני שנה פלוס תוכי גאקו הוא נקשר אליו התוכי היה רגיל רק אליו מדבר וכו יום אחד התוכי ברח מסיבה מעצבנת [חברה של אחותי הפחידה אותו כשהוא היה על עדן החלון.תוכי ממש מאולף אבא שלי אילף אותו] אכשיו אני רוצה לקנות לו תוכי חדש איך אני בוחר לו תוכי כי גם גאקו היבנתי שיש כמה סוגים ואני לא יודע איזה היה לנו אם משהו יודע איפה אפשר לקנות גאקו בריא וטוב במחיר טוב וכמה יעלה לי בדיוק איך בודקים אותו בראות וגיל מה עדיף לקנות גוזל צעיר או בוגר מה הכי טוב לאלף?????? עזרה!!

finish7650

New member
איזה תוכי כדאי לקנות???

ומי יכול להפנות אותי למוכר טוב אני לא נעול אל גאקו אולי משהו אחר???? תציאו לי משהו למכירה

רואי

New member
אה

קודם כל אין כמה סוגים של ג'אקו יש את הג'אקו קונגו האפור הרגיל שכולם מכירים (ויש את התימנה שהיא קצת יותר כהה וקטנה יותר) בכל מקרה, האם נהניתם מהג'אקו? כי אם כן אז חבל להתחיל להתרגל לסוג חדש כי כל סוג תוכי יש לו את האופי שלו... אם אתה רוצה ללכת על ג'אקו אז הייתי ממליץ לך על ג'אקו גוזל האכלת יד, שאמור לעלות בערך 3000 ש"ח אצל מגדל פרטי ו4 וחצי אלף בחוות תוכים ברחבי הארץ.

finish7650

New member
איזה תוכי מומלץ לקנות בסביבותK1.5-2

גאקו היה מאולף והיה מטייל בכול הבית חופשי תצאו לי מה כדאי מוכרים כאן בבאר שבע בחנות גם גוזלים ממש שעדיין אוכלים ממזרק האם כדאי לקנות כזה או יותר גדול

רן בראל

New member
אולי משהו ממשפחת הפיונוסים

הראש כחול מדהים ביופיו, white fronted גם כן יפהפה והמקסמיליאן הוא בעל אופי נהדר, תשאל את d-edge אם אני לא טועה יש לו מקס.

למעלה