צריך עזרה בקניית כרטיס זיכרון מתאים

lordnoodle

New member
צריך עזרה בקניית כרטיס זיכרון מתאים

הי באורגן שלי (ימאאה DGX305) יש אפשרות לכרטיס זיכרון סמארט מדיה. העיניין הוא: איזה כרטיס לקנות? איפה משיגים? וגם עוד משהו: על האורגן רשום במקום שאליו מכניסים את הכרטיס: 3.3V . מה זה אומר?

epotex

New member
כל הכלים של ימאה

שיש להם כרטיס זיכרון עובדים עם סמארט מדיה אני ממליץ לך לבדוק מחירים באתרי אינטרנט כי בפעם האחרונה שבדקתי בחנויות המחיר של הכרטיסם האלה בשמיים לעומת האינטרנט לגבי ה3.3V אם אני לא טועה זה הגודל של הכרטיס או שאולי ה V מרמזת על המתח שהכרטיס מקבל ברוך הבא לפורום

lordnoodle

New member
קיבלתי מחיר בחנות...

128 MB במחיר 160 ש"ח שלדעתי מחיר סביר ביותר. לגבי ה3.3V, בחוברת ההוראות של האורגן כתוב שכרטיס עם 5.2V לא יעבוד ורק 3.3V יעבוד ובגלל זה אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז מה זה ואיפה אני יכול לבדוק בחנות איזה כרטיס מתאים. אני לא חדש בפורום- אבל אני לא מגיב הרבה <_>.

epotex

New member
יכול להיות שזה באמת מתח שהכרטיס

אמור לעבוד איתו אני מ'כפת לך קיבלת ברכה

אפשר לשאול לשם החנות../images/Emo35.gif

הנה תוצאות החיפוש בזאפ. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-FlashMemory&keyword=smart%20media&DB166407=166568 אכן צריך להקפיד על ה3.3V. אם אתה מוצא של 64 מגה זה בהחלט מספיק.זה המון בשביל midi על שלוחותיו. אני משתמש ב16 מגה.דחסתי רדחסתי..מקצבים-רגיסטרים-קבצי midi ועוד ועוד ועוד ו10 מגה ויותר עדיין פנויים

lordnoodle

New member
החנות:

היא נמצאת בקניון השרון בנתניה אך היא אינה חלק מרשת. בכל מקרה, איך אני אמור לבדוק אם כמה V עובד הכרטיס בחנות?

למעלה