צריך עזרה בפונקציה ב PHP
שלום לכולם! אני מנסה להכניס מודול למערכת הPHPNUKE6.5 שלי , יש לי בעיה עם פונקציה מסוימת. כעקרון אם אתה מתחבר כמשתמש GOD - אז אתה יכול לערוך עוד מספר דברים במודול , רק שאני לא מצליח , למרות שאני ניכנס בתור המנהל. הפונקציה היא זו
פונקציה במודול שלפי דעתי אחראית לדעת אם אתה GOD או לא)
שלום לכולם! אני מנסה להכניס מודול למערכת הPHPNUKE6.5 שלי , יש לי בעיה עם פונקציה מסוימת. כעקרון אם אתה מתחבר כמשתמש GOD - אז אתה יכול לערוך עוד מספר דברים במודול , רק שאני לא מצליח , למרות שאני ניכנס בתור המנהל. הפונקציה היא זו
$sql="select * from ${user_prefix}_users"; $results=sql_query($sql,$dbi); $row = sql_fetch_array($results,$dbi); $row = sql_fetch_array($results,$dbi); if ($Version_Num=="6.5") { $admin_name=$row[username]; } else { $admin_name=$row[uname]; };
לפי דעתי הוא לא לוקח את השם של המנהל כי השם של המנהל נמצא ב user_prefix}_autors- ולא ב USERS , השאלה , אז מה כן הוא מושך מה USERS? איזה שם משתמש באיזו שורה? יש לי כרגע שני משתמשים עם id - 2 , 3 יכול להיות שזאת הבעיה?שהוא מחפש את id 1? ועוד שאלה , איך בכל זאת אפשר לעשות פונקציה שתאפשר עריכה במודול ,שאני נכנס בתור מנהל , או שאני ניכנס בתור אחד מהUSERים בID 2 או 3 תודה.