צריך עזרה במירס

• פותח הנושא TREX
  • פורסם בתאריך

TREX

New member
צריך עזרה במירס

הורדתי את התוכנה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה למשל זה ניכנס לי כ-GEST ואז איזשהו מספר איך משנים את זה ובבקשה תכתבו לי עוד טיפים תודה!!!!

kaulem

New member
עזרה קטנה...

א. תלך לאתר www.hebrew-mirc.f2s.com ותוריד את הסקריפט הזה... זה סקריפט מצויין למתחילים... ב. כדאי לרשום ניק (תאמין לי זה יעזור) ועושים את זה ככה (תכתוב את זה כשאתה מחובר במירק) /nickserv register <password> <e-mail@whatever> ותוך כמה דקות תעקוב אחרי ההודעות שלהם באי מייל. ג. אני מציע שתתחבר לדאל נט, גם, סרבר למתחילים וגם לא יעשו לך צרות שם... ד. תתחיל לגלוש, אל תשכח להזדהות לניק סרב /nickserv identify <password> ה. תהנה!

havlaz

New member
משהו..

גם המלצת על היברו, וגם המלצת להתחבר לדל נט, כי לא עושים שם צרות. ~מגחח~ מה אתה רוצה? שהמסכן יטבע בהצפות של סרברים וחדרים? לאגים וספליטים? רחמים...

havlaz

New member
זה בגלל שהניק

שאתה משתמש בו, שייך למישהו אחר. בחר ניק אחר..

kaulem

New member
חבלזון...

א. אני לא יודע למה אבל להיברו מירק יצא שם חרא, בכל מקרה, ההיברו מירק הוא מירק מצויין למתחילים, ולאלה שעוד לא בנו סקריפט לעצמם או כאלה שאין להם כוח... ב. דאלנט הוא סרבר מצויין, הכי הרבה אנשים, אומנם קצת איטי אבל טוב... ג. אל תקטלו כל משתמש היברו בכינויים כמו "היברו קיד" או "ילדי היברו" כי זה לא אומר שהם אפסים, אני ראיתי מומחים בסקריפטינג שמשתמשים בהיברו או במיולז, זה לא אומר כלום, אז אנא מכם, תפסיקו עם השטויות, כי בינינו, היברו ברמה מצויינת, ואני אומר אותו בנשימה אחת עם אומגה (איכס!) ומיולז ("תסבוכות זה השם השני שלי") ואולי הוא אפילו יותר טוב... אז אחרי שהטפתי קצת מוסר לאלה שחסר להם, אני עדיין תומך בהצעתי...

havlaz

New member
אני חושב שמיולז

יותר טוב מהיברו, וזה דעתי. ההגנות הדביליות של היברו, הצבעים, הדיאלוגים, כל ה"פיצ´רים" המרגיזים.. לא אוהב אותם, וזה דעתי. אתה לא אוהב את מיולז, ויש כאלה שלא אוהבים את אומגה כל אחד ודעתו.

Sandro

New member
וירוסים בהיברו מירק

היברו מירק הוא סקריפט דבילי: שאישית מי שעשה אותו הוא חבר די טוב שלי.. מה שמצחיק שהוא עיברי ואין בו בכלל עיברית (כלומר הניקים) שנית: אם יש לכם אותו במחשב.. בדקו אותו יש שם 3 ניוקים שהם בעצם סוסים טרויאנים - וירוסים ואחר מהם קרוי : Bomber.EXE ויש גם בלאק דור.. בדקו באנטי וירוס

למעלה