צריך עזרה בדחיפות...

צריך עזרה בדחיפות...

יש למישהו מושג לגבי החוק שמי שפחות מגיל 21 יכול לנסוע רק עם שני נוסעים. השאלה שלי היא כזאת , אם הוצאתי רישיון לפני שהחוק נכנס האם החוק חל עליי?! ויש למישהו מושג אם כן מתי הוא נכנס לתוקף? התקשרתי למשטרת התנועה וסתם הפנו אותי מאחד לשני ולא ענו לי... מי שיוכל לענות אודה לו מאד . בתודה מראש!

chiff4

New member
אם הוצאת לפני שהמגבלה נכנסה

לתוקף, אז היא לא חלה עלייך.

offirla

New member
אז ככה...

כמו שכבר הגיבו - החול לא חל עלייך... החוק נכנס לתוקף ב- 1.11.2004 ותוקפו יפוג ביום רביעי, ה- 1.11.2004 בשעה 00:01 בלילה... התקשרת למשטרת התנועה - והם העבירו אותך מאחד לשני, במקום להגיד לך "אנחנו לא יודעים"... מי שיודע על זה בפועל, למרבה הצער - הם השוטרים שבשטח בפועל ולא הפקידים במשרד (שחלקם אגב עובדי קבלן) וגם מי שיודע זה - את"ן / מדור תביעות תעבורה. למי בדיוק הגעת ו/או אל מי חייגת בפועל - אין לי מושג...

offirla

New member
מה קורה לי - כמה שגיאות כתיב...

החוק * יפוג ביום 1.11.2006 בשעה 00:01 בלילה....

אוראל1988

New member
אתה בטוח???

זה באמת מה שיקרה אוטומטית? או שרק יהיה לגבי זה דיון באם להמשיך את זה או לא ואז הסיכוי שהוא ימשיך יהיה 50%?

offirla

New member
ככלל - שנקבע בחוק כי הוא תקף ל...

ככלל - שנקבע בחוק כי הוא תקף לתקופה מוגבלת - במקרה זה לשנתיים. בתום ה- שנתיים חוזרים באופן אוטומטי לחוק הישן (מה שהיה קיים לפני התיקון) אלא אם קודם לתום השנתיים - תתקיים הצבעה בכנסת וברוב קולות - יחליטו משהו אחר... להוסיף לתקופה עוד כמה חודשים, לתקן את התיקון (לשנות בו יותר מדבר אחד) וכדומה... חברי כנסת יש הרבה (120) - כל אחד והראש שלו...

רגע אופיר

לא הבנתי... כתבת בשירשור שלך שמי שהוציא רישיון אחרי שהחוק נכנס גם אחרי ה01/11 יהיו עם מגבלה של שני נוסעים. ולפי מה שאתה אומר כאן בתאריך הזה אנחנו חוזרים אוטומטית לחוק הישן . והחוק הישן לא מחייב אותנו במגבלת שני נוסעים!

ChilD SouL

New member
הוא התכוון לזה ש...

אולם החוק חוזר להיות כפי שהיה = ללא מגבלה של נוסעים וחודשיים מלווה, אבל יחד עם זאת, אלה שחייבים בחוק הזה ועברו טסט בזמן שהחוק הזה היה - ישאו בחוק ויהיו עם המגבלה של ה-2 נוסעים.

skelor

New member
cruel world ../images/Emo46.gif

למעלה