צריך עזרה בבקשה

blackcoldtiger

New member
צריך עזרה בבקשה

הסיפר שלי הוא כזה ליפני כ 8 חודשים יאצתי מהצבע על 21 נפשי מנסיבות ממש ממש לא נעימות וממש ממש לא הייתה לי בררה ולהמציא כל מיני דברים עכשיו אני שוקל להיתנדב ועים אפשר יש לי פה כמה שאלות ומאוד אשמח עם תענו לי עלייהם 1. העים הפרופיל שלי יתבטל עים אתקבל להיתנדבות ויעלו לי אותו 2.מה יקרה כשאני יאגיד לחברה בלישכה שנאלצתי מי חוסר בררה להמציא דברים כי אף אחד לא בא לעזרתי בבסיס שבו הייתי ת האם יש סיכוי שיקשיבו לי ביכלל יעצרו אותי?? או לא יודע ועים כדי לי ביכלל לתת לזה צאנס ביגלל שאני נורא רוצה שהדבר יצליח חרה אני מצפה בבקשה לתגובות

tbaruch

New member
תשובה

בקשר לשאלתך הראשונה יש סיכוי שיעלו לך תפרופיל זה תלוי במצבך הבראותי והנפשי דבר שרק רופא הבק"ום או לישכת הגיוס שלך עושים בקשר לשאלה השניה אני ממליץ וזו רק המלצה אני לא חושב שכדאי לך להגיד משהו בקשר לשקרים כי הם ידעו שרימת אותם תגיד שעקב בעיות שלא יסתדרו יצאת על פרופיל 21 ותנמק תמחלה אבל אל תספר על השקרים כי אני לא יודע מה יכולים לעשות לך בקשר לכלא אם יש לך פרופיל 21 זה אומר א. אתה צמוד לבית ולרופא הפרטי שלך ב. אתה פטור מכמה דברים אשר הרופא החליט זה דבר אשר יעזור לך שתהיה מתנדב

ed17

New member
sheela

im yatzati al 21 nafshi veani hozer latzava az ani mesharet shana vahazi? lean ani tzarich lifnot ki hithalti taalich bemador prat.

סיונתו

New member
זה תלוי

כמה עשית. היום מתנדבים עושים שנה וחצי, אבל זה מצטבר, אז אם עשית חצי שנה אז אתה תעשה שירות כמתנדב רק שנה....

ed17

New member
עשיתי שבעה חודשים

השאלה שלי אם בכלל יקבלו אותי להתנדבותכי פניתי למדור פרט בבקום והבנתי שאניפשוט חוזר לשרות פעיל ומשלים שנתיים ומשהו.השאלה אם במצב שלי שהשתחררתי דרך קבן אפשר ללכת בדרך של התנדבות ולאן אני צריך לפנות?

סיונתו

New member
אה...אז חכה לדורון...

ed17

New member
מי זה דורון?

מישהו יודע לענות לגבי מה ששאלתי קודם?

לעניות דעתי (וזה מבוסס על הנחות),

אין סיכוי שיקבלו אותך לשירות של פחות משנה. אם יקבלו אותך בתור מתנדב - אזי תאלץ לחתום שנה וחצי ולשרת למעשה שנתיים וחודש, או שאולי יוותרו לך על החודש ותחתום רק שנה ו5 חודשים. כעקרון, יש סמכות אחת בצבא לטיפול במתנדבים והיא תא מתנדבים. בצע פנייה אליהם. לגבי הסבירות שיאשרו לך התנדבות - אני גם כאן יכול רק להעריך שהסבירות לא גבוהה (וזו גם תשובתי לפותח השרשור).

ed17

New member
שאלה נוספת

אין לי בעיה לשרת עוד שנה וחצי אבל האם זה אפשרי או שאני יכול רק לחזור ולהשלים שלוש שנות שירות?

blackcoldtiger

New member
חוזר לשרות

תגידו לי בבקשה עז אם אני מצליח לעלות את הפרופיל שלי במהלך השרות עז אני אצטרך להשלים את שנות השרות שנותרו לי או שאמשיך בשנת ההיתנדבות שהיא שנה אחת עים פרופיל גבוה. תעזרו בבקשה

ברגע שהפרופיל שלך עולה,

אתה מחוייב עפ"י חוק שירות בטחון ועפ"י התיקון השנתי לשרת 36 חודשים סה"כ (ואם לא היית עובר טירונות, היית מחוייב גם לעבור אחת). ז"א - כן. אתה צריך להשלים שירות מלא של 3 שנים.

למעלה