צריך עזרה בבקשה!

ערני100

New member
צריך עזרה בבקשה!

יש לי מערכת עריכת סאונד שקניתי..או יותר נכון לחבר שלי. אין לו מחשב כרגע להתחבר אליו..אז אני שואל במקומו. מה שאני זוכר הוא כזה: המערכת סאונד שלו מותקן עליה הקיובייס...וכרטיס סאונד בין הטובים. בקיצור,חסר לו איזה כבל שמחבר בין המחשב לרמקולים במערכת שלו.(למגבר או משהו כזה). הבנתי ממנו שזה כבל מלבני כזה?? או משהו שאי אפשר להשיג בכל מקום. זה שהוא קנה ממנו את המחשב אמר שהכבל הזה חסר לו והוא צריך להזמין לו אותו במיוחד מחו"ל. השאלה שלי היא אם אתם מכירים אולי מקום בת"א או באיזור שניתן לקנות שם כבלים מיוחדים מהסוג הזה?? או כל דבר אחר ?? אשמח מאוד לעזרה.

kundara

New member
תגיד לחבר שלך לכתוב לידך

ולהגיד לך בידיוק מה זה הכאבל הזה.

ערני100

New member
טוב..אז ככה:

דיברתי איתו וממה שהצלחתי להבין אז זה דבר כזה: זה כבל מרובע עם שפיצים כאלה בפנים כתוב כך;;; to xc-is21 - xc-is21md ככה כתוב מאחורה. זו מערכת מיני בעלת ארבעה חלקים והכבל הולך מהאמפליפייר לגוף של הקומפקט דיסק ממה שהבנתי אז הכבל הזה הוא "מיוחד" והבחור אמר שצריך לספק אותו מחו"ל כי אזל לו או משהו כזה. אבל אנחנו לא רוצים לחכות כ"כ הרבה זמן עד שיגיע. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי יותר. אם גם עכשיו אף אחד לא מבין אז תכוונו אותי בבקשה עם שאלה ספציפית ואני אנסה לכתוב לכם שוב. המון תודה ומקווה שבסוף נבין אחד את השני. תודה רבה

לא הוא לא עובד שם אחי אבל

זה נמצא ליד הסנטר מעבר לכביש . אגב אייל הוא הבעלים של המקום והוא אדם נפלא אני בטוח שהוא יעזור לך. ברשותך שרק התותח.

למעלה