צריך עזרה - בבקשה!!!

Remedes

New member
צריך עזרה - בבקשה!!!

רציתי לשאול אתכם לגבי כל נושא האימונים... בגרסאות המוקדמות של משחקי המנג'ר לא שמתי דגש על עניין האימונים - גם כי לא היה צריך אבל עוד יותר מהסיבה הפשוטה שזה פשוט לא עניין אותי הצד האימוני של המשחק.. וזה גם לא מהנה. כל הכיף של המשחק היה ה"פשטות" היחסית שלו.. לוקחים קבוצה ויאללה רצים איתה.. והנה עכשיו במנג'רים המתקדמים פתאום לקחת קבוצה זה סיפור שלם.. יש אימונים שצריכים לבנות ולעקוב אחרי ההתפתחות של שחקן.. וזה פשוט מוציא את כל האוויר מהמשחק לדעתי.. התחלתי העונה עם יובה (לקחתי על עצמי לשקם אותה ולהחזיר לה את הכבוד שאבד לה!) ואני רוצה להחזיר אותה לימי גדולתה גם בליגה האיטלקית וגם בליגת האלופות.. אפשר להגיד שהשלמתי עם העובדה שבעונה הראשונה אני לא אזכה באליפות וגם מקום באירופה נראה כאתגר.. אבל יובה זו יובה.. ואני רוצה להגיע איתה לימי גדולתה. מה שרציתי לשאול אתכם זה האם אתם שמים דגש חזק על האימונים - ובכלל מישהו כאן יכול לקחת קצת זמן ולכתוב לי איך זה עובד.. הרי אם אני שם להם תכנית אימונים "קלה" הם אמנם חוזרים לכושר לפני משחק אבל התוצאות לא משפרות את השחקן אבל מצד שני אני שם להם אימון שהוא אפילו "בינוני" גם אז הכושר לא חזור להיות 100% והם נפצעים לי כמעט בכל משחק.. התחלתי את העונה בצורה די פושרת עם תיקו 1-1 בבית עם פאלרמו (מה שהיה אמור להיות נצחון עם הסגל של יובה) , ניצחתי 3-1 בחוץ את מונטובה במשחק גביע.. ויצאתי בתיקו 1-1 עם לאציו בחוץ כשטרזגה נפצע לי לחודש.. :( בקיצור.. לאט לאט המשחק הזה מוציא לי את כל הרוח מהמפרשים כי הוא דורש השקעה וזמן ש 1. אין לי.. כי אחרי הכל יש לי חיים.. ו-2 לא בא לי לבזבז חצי שעה לפני כל משחק כדי לעשות הכנה "מעמיקה" על קבוצה ובניית משטר אימונים .. זה פשוט לא הכיף במשחק לדעתי.. אז נחזור לשאלתי - איך עובדת שיטת האימונים במשחק הזה??? וגם הבנתי שיש עכשיו שיטה לדרגת המאמנים... אודה לכם אם תעזרו לי ... תודה!

Remedes

New member
חידוד לשאלה

אני אחדד את השאלה: האם אתם בונים להם תכניות אימון נפרדות - כלומר לכל תפקיד תכנית אימון? (תכנית למגנים, תכנית לקשרים וכו'..? ) או האם אתם בונים תכנית אימון כללית לכולם? ואם מישהו רוצה להסביר לי איך עובד תכניות האימון אני אשמח! - תודה!

sok777

New member
בוודאי שבונים שונות.

תראה את הסגל ותחליט כמה תוכניות אימון ולאיזה קבוצות. אח"כ פשוט תחליט על מה לתת יותר חיזוק ועל מה פחות.

אימון

אני אישית חושב שהשקעה של קצת זמן בכל פעם שאתה מקבל קבוצה חדשה בבניית הStaff ותכנית האימונים היא מחיר קטן לשלם בשביל כל התקופה שתהיה בקבוצה. אני מפריד בין חלקי המגרש בתכניות האימונים ושם את כולן על הקצה העליון של "בינוני" מבחינת עומס - ואין מכת פציעות. גם בנוער אני בונה תכניות נפרדות להגנה והתקפה. מנסיוני, אם תיקח שחקן תותח ובשל, לא תכנית האימונים שלך זה מה שישפר אותו. מצד שני, שחקנים צעירים, בעיקר מבחינת הנוער, יכולים בעזרת אימון נכון לפרוח ולהיעשות תותחים. וזה מספק תמיד לשים בהרכב שחקן שהעלית מהנוער במקום לקנות כל דבר שזז. חוץ מזה שיש את האפשרות לאמן עמדה חדשה - וזה מצוין כשיש לך מחסור בעמדה מסויימת ושחקן מוכשר עם פוטנציאל בעמדה הזו.

למעלה