צריך עזרה בבעית : חרדת ביצוע

yjguyg

New member
צריך עזרה בבעית : חרדת ביצוע

עשיתי סריקה לכל ההודעות בפורום על חרדת ביצוע , ניסיתי להשתמש במידע שרשום שם כדי להתגבר על הבעיה אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות בנוגע לנושא זה: 1. האם ישנם כדורים מסויימים שיוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה ?? למיטב הבנתי ברגע שאני יצא ממעגל החרדה אני, יחזור לתפקד כראוי.(אז אולי יש כדור שיוכל לעזור לי בפעם הראשונה ולאחר מכן אני לא יזדקק לו). אם כן איזה כדור אני צריך?? והאם צריך מרשם רופא עבורו?? 2.במידה ואני יפנה לטיפול (יעוץ מיני) למי עלי לפנות ?? (פסיכולוג\סקסולוג) האם בת הזוג שלי צריכה להיות נוכחת (אנחנו רק שלושה שבועות ביחד זו יכולה להיות בעיה) כמה טיפולים אני צריך (בערך) ?? וכמה עולה כל טיפול (טווח מחירים - בערך)?? 3. האם אני יכול לנסות עוד משהוא לפני שאני פונה לאחת משתי האופציות הקודמות?? האם יש סיכוי סביר שאני יצליח לפתור את הבעיה לבד ללא עזרה ?? תודה מראש. yjguyg

חופ שיה

New member
אני חושבת

שאתה פשוט צריך להמשיך לנסות ולא להתייאש, 3 שבועות זה מעט זמן לשפוט את עצמך על כך. נורמלי שבכל מערכת יחסים חדשה תהיה התרגשות גדולה שאולי תגרום לחרדת ביצוע. נסו לקחת דברים לאט , אל תבצעו חדירה עד שתרגיש טוב עם עצמך , יש אלפי דרכים לספק את האשה שאיתך , ויש הרבה דרכים לענג אותך שלא דרך חדירה (בהנחה שמדובר בביצוע של חדירה בלבד). המלצה חשוב אחת - התרכז בתחושות שעולות לך מהאגן, במה שאתה מרגיש ופחות בבחורה שלך וברצון להרשים אותה - זה יהיה חשוב בשלב מאוחר יותר . כולי תקווה שבת זוגתך מפרגנת ולא עושה מזה עניין - לדעתי רוב החרדה טמונה בעובדה שאתה מנסה לרצות אותה ולהרשים אותה, נסה להתאזן בעניין הזה.

האם זה קרה לך גם עם אחרות../images/Emo35.gif

אם לא, אני מאמינה שחופ שיה צודקת ואתה יכול בשלב זה עוד לנסות להרגיע את עצמך ולהעזר בעיצות של גולשים (וכמובן, העיצות שבפורומים של המומחים שוות זהב). מעבר לזה אני אנסה לענות על השאלות ששאלת: 1. כדורים שמטפלים בחרדה הם בהחלט במרשם רופא. ורבים מהם גם לא יעזרו בחרדת הביצוע (לרבים מהם יש השפעות שלילות דווקא בתחום הזה, של חשק מיני). אני ממש לא חושבת שאתה זקוק לכדורים בנקודה זו. האם אתה באופן כללי אדם הסובל מחרדה? 2. במידה שאתה רוצה לפנות לטיפול והבעיה היחידה היא בתחום המיני אתה צריך לפנות לסקסולוג. ולא, אתה לא צריך להביא איתך את בת זוגך. בהחלט לא בהתחלה. כמה טיפולים אף אחד לא יכול להעריך, והמחירים תלויים בשאלה אם אתה פונה לטיפול דרך קופ"ח או באופן פרטי. 3. כמו שחופ שיה אמרה...אל תקל ראש בפתרון שהיא נתנה בשלב בו אתה נמצא...

yjguyg

New member
זו הבחורה השניה ...

היתי בקשר מיני עם 2 נשים , וגם עם הקודמת היתה לי אותה בעיה אבל אז לא הבנתי מדוע זה קורה לי. (וזו הסיבה שהקשר נותק - חשבתי שאולי המוח שלי מנסה להעביר מי מסר .) בפורום אחר איבחנו את הבעיה שלי כחרדת ביצוע. הבעיה שלי היא כזו: אני ממש נמשך לבחורה שאיתה אני יוצא , הזין שלי עומד ואז באחד מהשלבים הבאים הוא פתאום מפסיק לעמוד: 1.הלבשת הקונדום 2.נסיון החדירה 3.מיד לאחר החדירה בשאלה הקודמת שלי לגבי התרופות הכוונה שלי היתה לוויאגרה או משהו בסגנון , שרק יעזור לי בפעם הראשונה - ואז אולי אני יצליח להסתדר בלעדו.

thrall

New member
תראה אם הוא פשוט נופל, ולא גמרת

אז אתה במצב טוב, כי זוהי חרדת ביצוע בוודאות תרגע, תוריד הילוך, לא צריך לחדור ישר תשחקו קצת תתמזמזו, ויהיה בסדר באחריות, זה יכול לקחת קצת זמן אבל הפתרון שלך זה להרגע להרגע להרגע כדורים בדר"כ אפשר לקבל מאורולוג או מרופא אחר שמתמחה בבעיות מיניות אלו כדורים נוגדי דיכאון המאריכים את זמן הזקפה אבל הם לבעיה של שפיכה מוקדמת ולא לבעיה שלך

הזוייה

New member
ברוך הבא לאפקט הפחד.

אתה לא הראשון ולא האחרון שיעלה על רכבת ההרים הזו שמפילה את הקטר בדיוק בסיבוב ומשאירה את הקרונות מאחור. לפני שאתה רץ לבלוע כדורים, ולרופאים שימששו את הוובוס שלך ויצקצקו קלות. אנא תעשה פאוז קטן לרגע. תעצור, קח אויר-תנשוף- תשלוף- תנשוף (רק שלא תלד לי) ותירגע. הזקפה היא תהליך לא פשוט שנוטלים בו חלק נכבד: גורמים הורמונאליים, עצביים ורגשיים. כמו שיש הפרעות בגלי הרדיו ובמקום לשמוע גלגל"צ, אתה שומע אום-כול-תום ולא מבין כיצד זה קרה למרות שכיוונת את הכפתור הכי מדויק. חרדת ביצוע מופיעה בד"כ בתחילתה של ידידות מופלאה וקשר מיני. הגבר מרגיש שבת הזוג מצפה ממנו למלוך ביד רמה על התסריט, הבימוי והליהוק במועדון הכרית והשמיכה או סתם בגלל שאתה ממש נמשך אליה ומפחד להיכשל בתפקוד. כל זה בגלל שהגוף מתוכנת לראות בחרדה מצב של איום פיזי. השרירים, לחץ הדם, הדופק גובר ואופס אנחנו במנוסה. לגבי הפיזיולוגיה- סמים, אלכוהול, סכרת, לחץ דם גבוה, בעיות לב, נטילת כדורים כגון פרוזאק או משחרירי דופאמין למיניהם, דיכאונות הם גם הגורמים לנפילתה של הזקפה. פתרון-רגיעה. קלישאתי אבל מציאותי. מעבר לזה, שיחות ותרגולים עם בת הזוג וברירת המחדל האחרונה היא טיפול מיני עם הדרכה שיכול לעזור. Relax זה המפתח להצלחה.

למעלה