צריך עזרהה

evya06

New member
צריך עזרהה

ביום שבת יש טיול ניווט לחניכי ד' - ו' מעמק חפר (אחת הסיבות שאני לא יוצא לטיול חוג!) חשבתי על פינוקים מגניבים לעשות להם כי ממש בא לי להשקיע בהם וגם כי הפינוקים של החג מעלות שהכנו לא היו משהו לדעתי... אז ככה: פינוק 1: משקפת שיהיה כתוב עליה משהו מסגנון: "שתמיד תראו את הבית" פינוק 2: מצפן, אבל אין לי רעיון מקורי לאיך לעשות אותו - חשבתי עיגול פשוט עם סמל בני המושבים עליו שמסתובב והניצנים זה החץ שמצביע על הכיוון מה דעתכם על המשקפת והמצפן? יש לכם עוד רעיונות? ממש תודה ותהנו בטיול חוג מי שיוצא ומי שלא שיהנה מהשבת =]

noyk11

New member
אני עשיתי לחניכים שלי

מין ערכת טיול כזו עם מצפן שכתוב עליו "שתמיד תוכלו למצוא את הצפון", בקבוק מים שכתבנו עליו "מיקי מיקי מיקי מיקי..." מפה מצוירת של המושב וכתבנו משו כמו הוראות הגעה הביתה ועוד כל מיני שטויות וזה יצא מעולה!!! לדעתי המשקפת נחמדה אבל תכין ערכה וזה ממש פיגוזי!

spraizler

New member
גם יזרעאל זה אותו דבר

אבל רק עם טיול טו בשבט.. אתה מוזמן להכנס לאתר, ספריית הדרכה, פינוקים ויש שם מלא שתוכל להעזר בהם.

NuritGal

New member
הפואטיות שלי.

תצייר מפת ארץ ישראל וליד "קחו מפה, קחו גם עט, ויאללה חבר'ה - לנווט!" וחוץ מזה אתה יכול לעשות "כל הדרכים מובילות ל" [המושב שלך, או הנקודת סיום] ואפשר לעשות משהו עם ידיים שיהיה כתוב "זה בידיים שלכם"

spraizler

New member
רק תעלו בסוף את כל הרעיונות

והפינוקים לאתר.. שיהיה גם לאחרים

אפשר להשתמש בסיכות מתפצלות

בשביל להכין מצפן. מקווה שאתה יודע למה אני מתכוונת.

evya06

New member
כןן אני מבין

ואללה חברה ממש תודה =] אלה יהיו הפינוקים הכי טובים שניראו בעמק חפר
ולא לדאוג אני יצלם אותם ויכניס אותם לאתר

למעלה