צריך משחקים...

krumer18

New member
צריך משחקים...

יש לי היום פעולה...כן כן היום...טוב שנזכרתי.. ואני עושה להם פעולת כיף כי שבוע הבא יש להם פעולה על סובלנות משעממת.. אז קיצר אני צריך משחקים טובים, סתם משחקים בלי שום קשר ביניהם ובלי המון הכנות.... אגב "הקטרים באים" לא בא בחשבון...פעם שעברה הם נהנו אבל עלו עלי אחר כך...לא כיף... :) תודה..

rinani

New member
אוף רשמתי הודעה ארוכה והיא לא נשמרה

אז אני ארשום בקיצור משחקים אם אתה לא מכיר תשאל ואני יענה לך . משחקי כיסאות: 1. היפ הופ 2. הרוח נושבת 3. סלט פירות 4. לנסות שכולם יהיו על כמה שפחות כיסאות 5. זה שבאמצע צריך לנסות לשבת על אחד הכיסאות ואלה שבמעגל צריכים למנוע ממנו. משחקי ידיים: 1. קוואה קווה דה לה אומה בתנועות. 2. זרם. 3. משחק המלפפון. 4. המטבע 5. פלונטר סתם משחקים: 1. הרוצח 2. הרוצח בהליכה 3. אמת או חובה אך משוכלל - שמים פתקים בתוך הבקבוק עם כל מיני משימות ועל מי שיוצא הבקבוק הא צריך לעשות את המשימות. 4. תופסים קו 5. סולמות ונחשים -זה צריך הכנה מראש 6. משחק המדבקות- נחש מי? 7. טלפון שבור יש לי עוד מלא אבל אני צריכה כיוון בני כמה הם וכו'.

krumer18

New member
כתות ז-ח

אגב המשחקים שנתתלי טובים אבל אני צריך עוד!!! MUST HAVE MORE!!!! חחח

rinani

New member
יש לך אי סי קיו ?

יהיה לי יותר קל לרשום שם... אם לא אני ירשום פה...

אם היית בודק

היית מגלה שיש בפורום קובץ משחקים במאמרי הדרכה. אני מצרף קובץ חדש שמכיל כבר יותר משחקים, ויום אחד אני אסיים אותו. בינתיים אחד ממנהלי הפורום יכול להחליף את המאמר הישן בקובץ החדש יותר.

rinani

New member
אפשר אבל לחדש אותו טיפה לי יש עוד

מלא דברים להוסיף ...

kedeman

New member
המממ....

אין לי בשניה הזאת משחקים בראש מה גם שכבר נתנו לך דיי הרבה אבל אולי תנסה במקום לעשות להם פעולה משעממת ופעולת כייף פעולה שתעביר נושא משעמם בצורה כייפית? אני יודע שזה מהדברים שמאוד קל לומר שצריך לעדות אותם אבל יותר קשה לעשות אבל בכל זאת זה האידיאל וזה בהחלט אפשרי

rinani

New member
הכנתי שיפור של דפי המשחקים

אז הנה הוא לפניכם הוא עם יותר משחקים וגם מחולק לקטגוריות יותר מאוחר אני יוסיף עוד משחקים..

למעלה