צריך מידע על

אהבתי

אהבתי את הניתוח מלמעלה. יפה. את השם בחרתי כי רציתי להכנס לפורום חקירות וזה נראה לי שם מתאים. ולא התכוונתי שאני הצופה. הכוונה כנראה לזה מלמעלה ( הכל עינין של הקשר.). את התאוריה אני מכיר: לעשות!. גם אם זה לא נכון (אבל כל דבר נכון לאותו רגע) לעומת זאת יש שיגידו: " עצור, היסתכל, תכנן ופעל " …… הקיצר העיקר לעשות גם עם זה לא לעשות…. וכמובן שאין מיקריות? בבחירת השם. אני לא עוקב אחרי כולם, אולם אני ביקורתי מאד כלפי עצמי ואנשים קרובים אלי, ורצוי שיהיה הגיון בדברים. נראה לי לפעמים שזה עוצר ולפעמים מוריד במקום לקדם. בעבר אהבתי את קלף השוטה שצועד לפי תהום מתוך אמונה. לא שנפלתי , אבל היום נראה לי שצריך בסיס חזק ואז חופשי תרחף. אני שואל כדי לקבל ידע, שאם זה יענין אותי אז אולי אנסה. אני רוצה משהוא שמשלב בין הפיזי לרוח. יש דברים שאני רוצה לשחרר ( למשל ביקורתיות) אבל אני לא טיפוס של דיבורים וסתם מסאז´ לא יעזור. שמעתי על אלבאום שמשחרר חסימות ע"י מגע וזה מענין אותי. לגבי INSIGHT, FOROM שמעתי את השם ושזה לצמיחה אישית במסגרת קבוצה ורציתי לדעת פרטים במה מדובר ואם זה כמו IM.

הרעיון מאחורי

שמעתי על השיטות. צריך מידע כללי על הרעיון, למה הן מתאימות והיכן יש מידע נוסף.

חזרת על דבריך במילים אחרות.

למה אתה שואל? עבור מי? לאיזו מטרה? מה הרקע? אפשר לענות על השאלה בהמון צורות, עם סוגי מידע שונים. פרט ותן קרע ספציפי - עבור מי? ולמה?

למעלה