צריך לקנות ציוד..

jako1234

New member
צריך לקנות ציוד..

היי יש לי טאסה אחת (הבעלמים הקודמים לא מצא את השאר) איפה אני יכול להשיג עוד ובכה? כזאת---->

jako1234

New member
וגומי כזה..

לחלון הקטן בצד שמאל.. כרגע יש לי רק בימין. זה מה שיש

jako1234

New member
דרך אגב זה האוטו שלי..

חיפושית גרמניה שנת 68 מנוע 1600 נוסעת מעולה! הכל חיצוני ומכנאי במצב מושלם. הבעיה היא בפנים. צריך לעשות לה "בגאג'" יפה ולרפד את זה. אחרי זה לשים רמקולים את המערכת של התאדירן אני משאיר ושם בתא כפפות את הרדיו דיסק. אולי שטיחים אחרים אני ישים. אה אין רקבונות ואין חלודה ואין כלום בגוף. ממש אהבתי את הרכב. טוב התמונה שלו...תהנו.

jako1234

New member
אה שכחתי

הכסא שלו זה כסא של משאית.. זה קופץ ומתכונן לכל הכיוונים ממש אהבתי את זה.

vq55205

New member
יופי

תוציא לנו את העיניים ותגיד "דרך אגב" תתחדש ותהנה

BIG CHEVY

New member
אם כבר חלקים אני צריך..

מנגנון נעילה לחלון צד ימין אם כבר שרשור חלקים.. מנעול לתא דלק ממש יפה! מאיפה המדרגות האלו??

jako1234

New member
הסיפור שקניתי את הרכב

קודם לשאלה שלך..ממי שקניתי את הרכב זה בא ככה. הוא בנה את הכל לבד. חיצונית האוטו מדהים וגם מכאנית. פנימית חסר גג (הבד מעל הראש) שזה כבר אני צריך לקבל מבעל הרכב מתנה שהוא הזמין לי חדש ומקורי. אולי ריפוד לריצפה אני יעשה. עוד ריפוד לאחורה (אחרי הכסא האחורי) וגם הכסא ליד הנהג לא משהו..אולי אני יחליף אותו..וזהו.בקיצר.. אני אומר לכם את האוטו הזה קניתי ממש בגרושים ובמקרה. זה רכב של חבר של אבא שלי. שהסיפור שלו זה ככה: הבחור מכונאי רכב, קנה את החיפושית הזאת במצב לא משהו לפני עשור ואיתה קנה עוד 2 חיפושיות. הוא הוציא מכולם את כל החלקים הטובים ושם בזאת. (נו זאת הכי שווה מבחינת גוף וגם שנת 68 שזה מאוד!! נדיר) אבא שלי ראה את החבר שלו עם החיפושית ואמר לו ממש בצחוק "תמכור לי" ואז החבר שלו אמר שאין לו מה לעשות עם האוטו הזה כי אין לו איפה להשים אותו ולאישתו יש כבר אוטו חדש (זה הייה הרכב של אישתו) ואז אבא שלי בא אלי ואמר לי "תקנה חיפושית" ואמרתי לו שאני לא עד כדי כך מפגר לקנות את הרכב גרוטאה הזה. ואז במקרה נכנסתי לפורום הזה באחד הלילות התחלתי להתעניין בחיפושיות ולהבין שיש עולם שלם של נוכלים ושמי שמחזיק רת הרכבים האלה טוב אז הוא יכול להנות מהם עוד מאה שנה לפחות. וגם הביטוח זה הייה משהו שמאוד הדליק אותי. ואמרתי לאבא שלי.."יאללה אני רוצה את האוטו" מפה לשם לא יכלנו להפגש עם החבר של אבא שלי וזה כל הזמן נדחה ואפילו חשבתי לקנות חיפושית אחרת. (גם שאלתי על זה בפורום) ובסוף הגיע הרגע שקיבלתי את הטלפון והלכתי לקחת את האוטו הזה. מה שעוד יותר טוב זה שאבא שלי הייה בעבר המאווד רחוק שלו מכונאי רכב של חיפושיות..אז תעשו את המשואה לבד. אין לי צורך ללכת למוסך (רק לפני טסט, אחד לשנה למוסך מורשה)

8md

New member
שוב פעם, אוטו ממש יפה קיבלת

כמה עלה בדיוק? ( לא אמרת או שלא שמתי לב). בכל מקרה אתה יכול להביא תמונות של פנים הרכב?

jako1234

New member
המחיר של הרכב הוא

10 ניסתי גם לקחת ממנו את הביטוח אבל אי אפשר לעשות העברה של בעל הביטוח. אבל כבר לא התעקשתי על זה. בכל מקרה הרכב ברגע זה עומד ליד הבית שלי כי אני לא יכול להוזיז אותו. רק מחר יהיה לו ביטוח בעיה תקציבית שמחר תגמר. ואז אני ישתמש איתו עד סוף ימי (ואחרי זה חח) בקשר לפנים הרכב: אני יעשה מחר בבוקר שיהיה אור איזה בוק של פנים הרכב. הוא נראה בפנים לא טוב כמו שציינתי הגג חסר (הייה קרוע ותוך שבועיים יהיה לי חדש ומקורי) הריפוק בדלתות גם מכוער. ואחרי הכסא האחורי. אולי אתה יודע כמה יעלה לי לעשות את כל הריפוד הזה? אה הריצפה נקיה ומושלמת רק אני רוצה להמשיך לרפד באזור של הרגליים (ליד הדושות) וגם לעשות את מה שציינתי (בלי גג)

8md

New member
גם החיפי שלי סובלת

משטיח גג קרוע, מבד קרוע מאחורי הכסא האחורי ודפנות על הדלתות לא יפות במיוחד, וגם משטחי קרוע איפה שהדוושות. אני לא טורח לתקן את זה עכשיו כי אני רוצה קודם לעשות לה פחחות וצבע כוללים מבפנים ובחוץ. הדברים מן הסתם מתעקבים מאילוצים כלכליים.... מכנית, ברוך השם, החיפי שלי ממש סוס!

jako1234

New member
לגבי הריפוד

מכיר מישהו שיש לו עבודה טובה בריפוד. מאחורה ואיפה שהדוושות בגג אין לי בעיה כי הבחור שקניתי ממנו מרכיב לי את הגג החדש (מקורי) עוד שבועיים לערך. שזה יגיע מחו"ל

למעלה