צריך לעצור אתכם

צריך לעצור אתכם

שלא שאיכפת לי כ"כ מצבע של אנשים אבל איך זה שהראפר היחיד שמקבל קבוצת דיון פו הוא אמינם??? (סאב והצל זה לא ראפ זה פופ ראפ ל"רק ילדות קטנות רצות מעריצות") מה אמינם מאוד כישרוני אבל יש ראפרים אחרים ואני כמעט בטוח שעם הייתם מבינים מה הוא אומר הייתם די שונאים אותו

מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

הסיבה היחידה שבגללה אני מעריצה את אמינם זה רק אבל רק בגלל הטקסטים שהוא כותב וזה רק בגלל שהוא הזמר היחידי שבאמת אמיתי ולא סתם מבלף בשירים שלו לא כמו הרבה ראפרים שחורים שאני מכירה ולאו דווקא שחורים ששרים על דברים לא ריאליסטיים כמו מכוניות בחורות וכסף ועוד קקות שכאלה... וחוץ מזה רק אבל רק בזכות הטקסטים שאמינם כותב אני הצלחתי לצאת ממשבר דיכאון שהיה לי לפני חצי שנה כשאבא שלי נפטר ומאותו יום אני אסירת תודה לו על כך! ואני בטוחה שיש הרבה שחושהים כמוני כי אמינם הוא לא עוד ראפר אמינם הוא ה"ראפר"!!!! EMINEM RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

LadyLuvJess

New member
צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה התכוונת להגיד?! שרק בגלל זהוא לבן הוא קיבל פה קהילה?! אז זהו... שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני אגיד לך למה דווקא הוא קיבל קהילה- כי הוא הראפר הכי טוב בשטח!!! כל מה שהוא עבר זה סיפור מדהים ואיך שהוא עבר את כל זה ועדיין הצליח להיות הראפר הכי טוב!!!! הוא הכי מצליח ועובדה מבחינה כספית- חצי מהעולם תבע אותו!!! עכשיו יש לו עוד תביעה מאיזה איש שהוא ירד עליו בbrain damage ומה זה מוכיח?! שכולם מקנאים בו, אז אם הם לא מצליחים להרוויח ת'כסף הם יקחו אותו ממנו, ועדיין יש לו מספיק כסף לבנות אולפן הקלטות מהרווחים שלו! הוא הראפר האולי יחיד שלא מנסה לגרום לעולם להיות וורוד כל הזמן, אלא ממש מראה ת'מצב כמו שהוא!!! אם תקשיב לשירים שלו- אבל ממש ממש תקשיב למילים אתה תרגיש ת'עוצמה שלהן ואז אתה תבין כמה ראפר טוב הוא ולמה הוא קיבל קהילה! אהה ואני עוד לא התחלתי לדבר אפילו על יכולת החריזה המדהימה שלו ואת זה אפילו דרה אמר שהוא יכול לחרוז מילים שלא אמורות להיות חרוז- וזה מה שהופך אותו לראפר מצויין- הטקסטים ואיך שהוא כותב אותם!! ** ואני יודעת שזה ארוך ונשמע לא קשור אבל אני מעוצבנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צודקת בכל מילה../images/Emo70.gif

מה אכפתת לי אם אמינם לבן או שחור
העיקר שהמוסיקה שלו טובה וחזקה ולא סתם בולשיט כמו כל השאר... אז ששששש
קבל משפט ששום ראפר לא יגיע לרמה של המשפט הזה: No I won't sign your autograph You can call me an asshole I'm glad And I am, whatever you say I am If I wasn't, then why would I say I am? In the paper, the news everyday I am Radio won't even play my jam Cause I am, whatever you say I am If I wasn't, then why would I say I am? In the paper, the news everyday I am I don't know it's just the way I am ולא כמו פיפטי סנט ששואל: "אם אני לא יריח טוב האם תתמשיכי לאהוב אותי? WTF??

אם כבר מדברים על פיפטי אז...

אני חושבת אני לא יודעת אם הרבה יסכימו איתי אבל אני לא רואה סיבה אחת מוצדקת למה אמינם בכלל חשף בצורה כזו את פיפטי סנט אני בהתחלה חשבתי שמדובר כאן בראפר שלא ידפוק חשבון לאף אחד וכשיצא הסינגל הראשון in da club התאכזבתי לגלות שהמוזיקה שלו יותר מתאימה למועדונים שרק ערסים יתלהבו מהמוזיקה שלו בלי להבין שום מילה כמובן כי מי שיגיד שפיפטי הוא בדיוק כמו אמינם אז הייתי אומרת שיש פערים בין השירים למשל: מתוך סופרמן של אמינם: "i never let another chick brung me down in to relathionship save it beach babysite you make me sick..." ושיר של פיפטי שאומר: אם אני אכתוב לך מכתב אהבה אם תכתבי לי בחזרה אם אני אנשק אותך עם הלשון אם תאהבי את זה.... ואם הוא חשב שדרך הקליפ לשיר הזה הוא יכסה ככה את השיר בכך שהוא מראה שם רק שחורים בכלא וכמה שהם סובלים בחיים וזה אז לא נראה לי!

LadyLuvJess

New member
בקשר לפיפטי...

אני לא משווה אותו לאמינם מבחינה לירקאלית.. אבל ככה הוא לא רע.. כאילו.. השירים של אמ זה יותר רצינות- יותר לספר מה שהוא עבר ולסגור חשבונות עם כל מי שעשה לו משו בעבר... ופיפטי זה יותר בשביל הכיף כאילו שירים לסתם כזה שכיף לפעמים לשמוע.. גם אני לא ממש אוהבת אותו אבל הוא לא רע... למרות שכל מה שהוא הצליח זה בזכות אמינם שחשף אותו והוא מעתיקן עם כל הקטע של הסרט שהוא רוצה להוציא.. וכמובן שאמ הרבה יותר טוב יעני פה אין אפילו וויכוח!!!

למעלה