צריך לחוקק

דקל נור*

Well-known member
שיצרני סדינים של מיטות זוגיות יסמנו עליהם היכן האורך והיכן הרוחב. כנ"ל לגבי ציפות רחבות: לך תזכור אם הכפתורים בצד או לכיוון דרום. אי אפשר ככה.

שהכניסה למעליות תיאסר על נשים שמתבשמות בנדיבות.
ושבכלל , אנשים מבושמים חזק לא יחבקו אפאחד בנסיבות חברתיות. גברים שגם לא ילחצו יד.

שעיריות לא יכסחו עשביות פרא ירוקות בשטח ציבורי, לפני שהן מצהיבות כדבעי.

שמוקדים טלפונים יציעו כאפשרות ראשונה (!) שיחה עם נציג אנושי.
אחכ תבואנה הצעות הצטרפות, מבצעים, הפנייה לווטסאפ ושעות פעילות.

שחברות ביטוח יעבירו ביניהן את העבר הביטוחי של הרכב , במקום להטריד אותנו.

סופהו 1

Well-known member
זה הכל?

שיצרני סדינים של מיטות זוגיות יסמנו עליהם היכן האורך והיכן הרוחב. כנ"ל לגבי ציפות רחבות: לך תזכור אם הכפתורים בצד או לכיוון דרום. אי אפשר ככה.
ניסיתי להיזכר באיזו כתבה שבה פורסם הנושא ואכן, בגיגול 'הצד הארוך הצד הקצר' נמצאה הכתבה והעצות בתוכה. יש חברות שמשאירות הוראות הפעלה לגבי הכיוונים:

ושבכלל , אנשים מבושמים חזק לא יחבקו אפאחד בנסיבות חברתיות. גברים שגם לא ילחצו יד.
איתך בדרישתך הצודקת.
הייתי מוסיפה ואוסרת ייצור ומכירת בשמים, או כל מיני מוצרי קוסמטיקה שהריחות שלהם בלתי נסבלים (עלי)/משתלטים וחונקים.

בהחלט.

ב-ד-י-ו-ק
וזה, כי לקח כמעט שבועיים, עד שהגעתי למענה אנושי, רק כדי להבין מדוע תוצאות הבדיקות אינן באתר.
בלתי נסבל.

זה עדיין כך? אין איזה גוף שמרכז את כל המידע ותמורת סכום פעוט אפשר לקבל את כל המידע?

קלייטון.ש

Well-known member
שמוקדים טלפונים יציעו כאפשרות ראשונה (!) שיחה עם נציג אנושי
אנחנו גם נותנים שירות בטלפון ועכשיו יש גם מבול של מתעניינים חדשים, ואני מדבר על מאות פניות, ואתמול דיברתי אני עם אחת כזו, שואלת אותי "איך השירות שלכם? יש לכם בטלפון?"
אמרתי לה, אתם חייבים להבין שאין פה אנשים שיושבים ומחכים שאת תתקשרי. כולם פה עמוסים ועונים לעשרות אם לא מאות פניות ביום וסחוטים עד הטיפה האחרונה. אמרתי לה, אם אני מביא עובדים לתמיכה זה כדי למצות מהם את כושר העבודה. זה לא כדי שיהיו פנויים ללקוח הבא. אמרתי לה, העסק הזה מבוסס על זה שהלקוחות לא מתקשרים. שהם משתמשים לי במערכת, משלמים לי דמי שימוש חודשיים, ואני לא רוצה לשמוע ממכם. ברגע שפנית לתמיכה אני מיד מתחיל להפסיד עלייך כסף.
ככה אמרתי לה. בחיי.
הקשיבה והקשיבה בסוף אומרת לי, טוב הבנתי. איפה אני נרשמת למערכת ואיך מתקדמים?
נהייתי פה ה soup nazi של מוקדי שירות לקוחות.

אבח"י

Well-known member

אין לי בעייה עם בשמים, זו האמת.

צליליתה1

Well-known member
איתך במאבקך הצודק

והרשי לי להוסיף - אשמח מאד לשמוע על איסור שימוש בנייד במרחב הציבורי. או לפחות איסור על דיבור עם רמקול דולק. מספיק לי לשמוע צד אחד של השיחות המטומטות האלה

ואגב, הבנתי שהסדין גומי צריך להיות מונח על המזרן כשהתווית בצד שמאל למטה. לא בטוחה שזה נכון, אבל זה מה יש. לי.

דקל נור*

Well-known member
איתך במאבקך הצודק

והרשי לי להוסיף - אשמח מאד לשמוע על איסור שימוש בנייד במרחב הציבורי. או לפחות איסור על דיבור עם רמקול דולק. מספיק לי לשמוע צד אחד של השיחות המטומטות האלה

ואגב, הבנתי שהסדין גומי צריך להיות מונח על המזרן כשהתווית בצד שמאל למטה. לא בטוחה שזה נכון, אבל זה מה יש. לי.
יש מצב שאת צודקת לגבי התוית. נכון לגבי הסדין ששמתי אתמול בניסוי וטעיה

סופהו 1

Well-known member
איתך במאבקך הצודק

מילא באמצע היום. כאן יש שכן שמנהל שיחות עבודה ואישתו מנהלת שיחות מתכונים ורכילות באמצע הלילה. יושבים ברכב, הרמקול פועל וכולם יודעים את מי הוא י... ומה היא חושבת על החברה שלה.

ואפרופו חסרי התחשבות-
שבעיריה ידאגו לסמן תחומי חניות, עבור הסתומיםות שלא יודעים לחנות/להתחשב.

אבח"י

Well-known member
מילא באמצע היום. כאן יש שכן שמנהל שיחות עבודה ואישתו מנהלת שיחות מתכונים ורכילות באמצע הלילה. יושבים ברכב, הרמקול פועל וכולם יודעים את מי הוא י... ומה היא חושבת על החברה שלה.

ואפרופו חסרי התחשבות-
שבעיריה ידאגו לסמן תחומי חניות, עבור הסתומיםות שלא יודעים לחנות/להתחשב.
גם כשיש סימונ ים, הם חונים איך שבא להם. ואת החנייה שלנו תפסו זוג צעירים. וזו חנייה "מתחת לבנין, ואיה פונה לרחוב". החוצפה שלהם.

דקל נור*

Well-known member
גם כשיש סימונ ים, הם חונים איך שבא להם. ואת החנייה שלנו תפסו זוג צעירים. וזו חנייה "מתחת לבנין, ואיה פונה לרחוב". החוצפה שלהם.
איש אחד במכונית גדולה החנה על שתי חניות ואמר שזה "כדי שלא ישרטו לו את האוטו" . התכוון לדלתות שנפתחות בחניות הסמוכות.
עם השנים הרכבים גדלו אבל החניות לא. והנהגים נהיו יותר אגואיסטים.
בכל יום עדה לנהגים שנדחפים מהצד כדי לא לעמוד בתור. ולמה? כי הם יכולים.

למעלה