צריך לחוקק חוק

meni1234

New member
צריך לחוקק חוק

ולאסור על הורים מעל גיל 40 להביא ילדים

ר ע נ נ ה

New member
צודק בהחלט!

מיד אחרי שיחוקק חוק האוסר על הורים חרשים, עיורים, עניים, שמנים, מכוערים, נשאי מחלות כרוניות וסתם טיפשים או טמבלים להביא ילדים לעולם.

צריך לחקוק חוק נגד:

סטודנטים לחשבונאות אנשים בני 22 אנשים שמפריע להם שאבא שלהם שעבר ארוע מוחי צוחקים כל הזמן אנשים שהיו בארגנטינה/צילה וכאלה שמתענינים ביונאי גטס בקיצור נגדך

meni1234

New member
תחשבו על טובת הילד בעוד עשרים שנה

לני שאתם מביאים ילדים לעולם

rapunzel

New member
חשבנו על טובת הילד

ואתה? האם אתה תומך בהוריך הזקנים?

נועם@בת

New member
יש בזה משהו

אם לאבא שלך היה אסור להביא אותך לעולם, אולי לא היית מפריע לנו כאן. בתיה

meni1234

New member
אין שום כוונה לפגוע

אני פשוט מאוד רוצה שהורים יחשבו על טובת הילד בעתיד למה ילד בגיל 20 צריךך להתמודד עם הורים חולים

אז חייבת לומר לך - חמותי ילדה את בעלי בשנות ה

ה20 שלה - היום הוא בן 51 וצריך להתמודד עם הורים חולים - ואילו הורי באותו גיל של החמים שלי - ההפיך הגמור הורות מאורחת לא אומרת הורים חולים בעתיד ואם התחתנתי בגיל 27 ולא הצלחתי להרות ונדרשו שנים של טיפולים עד שהריתי את בכורי זה אומר שהייתי צריכה להרים ידיים לותר? ושלא יהיו לי לעולם ילדים? מצטערת - לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלי הילדים שלי - שכל לילה לפני שהולכים לישון באים לחיבוק ונשיקה מאמא ואבא - ילדים שטורחים כל הזמן לספר לי כמה שהם אוהבים אותי - הרי זה העולם ומלואו

meni1234

New member
אלו מקרים בודדים

לעומת זאת ילד שנולד להורה בגיל מאוחר יסבול. וגם הסיכון שהילד יצא פגוע הוא גדול אז כן אם הגעת לגיל מתקדם ולא הצלחת להביא ילדים ותרי תקני כלב במקום

ילד פגוע יכול לצאת גם לאמא בת 20

לבוא ולומר לנשים כמעט בכל פורום הורות - תוותרי אם לא הולך לך זה מתכון לויכוחים ומריבות והמון פגיעה מכעט כולנו פה הורים אחרי טיפולי פוריות מפרכים ואחרי שנים של ניסיונות חלקנו איבדנו ילדים בדרך - ילדים בריאים שחלו -- חלקנו איבדנו הריונות אבל דבא אחד מעולם לא איבדנו וזה את האמונה כי יום אחד נצליח ויום אחד יהיו לנו ילדים אז הרעיון להביא כלב במקום ילד - הוא רעיון - משפט פוגע מאוד אני לא יודעת מאיזה מקום באת ומה הרקע למה שכתבת כי את/ה לא מנדב/ת מידע אבל בבקשה נשמח לשמוע ממך אבל לא בהקשר הזה

Navva

New member
ת'שמע

אמא שלי ילדה אותי בגיל 24. ומאז שאני זוכרת את עצמי, מבקרת אותה בבתי חולים. היתי צריכה לתרום דם לפני גיל 18 (עם חתימה שלה). לצערי אני מיומנת בנושא בתי חולים, מה ואת מי לשאול, מה להביא על מי ללחוץ שצריך. במקביל היא גם, כבת יחידה לניצולי שואה, טיפלה בהם, ואני ואחותי סיענו לה. בעלי שהתחיל להתמודד עם הנושא רק שהוריו חצו את גיל השישים והוא היה בן 30+, היתי ממש צריכה ללמד אותו ואת אחיו מה לעשות. מה שידעתי לעשות כתלמידת תיכון. וכמו שאמא של נתנאל כתבה, חלק לא קטן מההורים כאן, הורותם התעכבה בשל הצורך בטיפולי פוריות. הרוב כאן היו רוצים להפוך להורים לפחות 5 שנים לפני המועד שזה קרה להם. מה ל'שות החיים הם לא התוכנית "כבקשתך".

or1

New member
אבי היה בן 28 כשנולדתי,לשיטתך אחלה גיל להורות

הוא נפטר כשהייתי חיילת בת 18. הוא היה בן 46 במותו ונפטר באופן מפתיע מבלי שהיה חולה. ואני, מודה על כל יום שהיתה לי הזכות להיות בתו. 40 + הוא גיל מאוחר? 38 הוא גיל מתאים? ו 18 ? איפה בדיוק צריך לשים את הקו? חוסר בשלות של הורה אינו סכנה לילד? מדוע דווקא גיל הוא פרמטר? אם לחוקק חוק מדוע שלא יהיה זה מבחן מסוגלות? מצב בריאותי/נפשי/כלכלי ?
שטות גמורה לחשוב על כך שאדם בן 60 הוא אדם חולה ואיוולת לחשוב באופן בו אתה חושב. אין בטחון לאיש, לגבי מצב בריאותו בעוד X שנים. עוד דקה של מחשבה לא הייתה מזיקה לך לפני ששלחת הודעה כזו לחלל האויר אלא אם היא הגיעה ממקום של כאב אישי .. ליל מנוחה

אני חושבת שהורים חולים יכול להיות בכל מצב

גם אם הילדים נולדו בגיל צעיר - זו לא צריכה להיות המחשבה אלא יותר בכיוון של איזו איכות חיים אני יכול להעניק לילדים שלי אני מסכימה כי יש מקום לשים הגבלה על גיל הילודה - כלומר לא לאפשר טיפולי פוריות לנשים בשנות ה60 וה70 כפי שקורה בעולם אבל גיל 40 זה עדיין צעיר - מה גם שהיום הרבה נשים דוחות את תחילת ההולדה לשנות ה30 המאוחרות שלהן מתוך בחירה

למעלה