צריך לוח..

עמוס201

New member
צריך לוח..

תדרים לשטח שיהיה בו גם קוד התדר ומס' התדר . תודה מראש עמוס .

עמוס201

New member
זה כמו למצוא מחט בערמת ...

מישהו יכול לעזור ? אולי מישהו שמר אצלו את הלינק או יודע מאיפה לקחת במקום נוסף

YHS

New member
למה?

כנס לחיפוש מתקדם, בחר "חיפוש ישן" וכתוב בנושא "תדרים".

עמוס201

New member
טוב חברים לא הולך לי

ישה ניסיתי לא הצלחתי. קריל תודה אבל זה שקופית . אם מישהו יודע איפה יש שאפשר להדפיס אשמח תודה עמוס

glider50

New member
כך תמונה

מבוסס על הדף של מנחת חצרים . שינוי קטן עבור מנחתים אחרים - הזכויות שמורות ליוצר הדף.

glider50

New member
אופס.... בתמונה

או אפשר גם קח

עמוס201

New member
לאחר מאמצים רבים

הכנתי לוח מסודר של תדרים.. מצורף קובץ לכל המעוניין אגב גיא, אני מציע שתעביר גם את הלוח הזה למערכת המאמרים לבחירה. עמוס

Flat spin

New member
קבל ברכות על העבודה הרבה ../images/Emo22.gif

שהשקעת בהכנת הלוח הזה. מצד שני, לא קל היה להבחין בשוני בינו ובין לוחות אחרים שוזכרו בשירשור הנוכחי. ולשאלת השאלות, מדוע לא השארת מספיק מקום לאפשרות של מספר מטיסים באותו התדר ??? זו אפשרות שנתקלים בה כמעט תמיד.

Flat spin

New member
נפלתי מהכסא ! לפני ארבע שנים ? ../images/Emo22.gif

דומה באופן מפתיע ללוח החדש שהוצע זה עתה. כיצד ידעת כבר אז שהרשימה החדשה תכלול ממש את אותם התדרים ? איך זה שכבר אז הכנת מקום לשני מטיסים באותו תדר ?

עמוס201

New member
טוב חברים אני

ביקשתי לוח תדרים עם קוד לכל תדר ועם כל הכבוד ואני מעריך את קצב התגובות והעזרה שכולם רצו לתת אבל נתנו לי או לוח תדרים או לוח קודים לתדרים לא היה מה שביקשתי לכן מכולם יחד בניתי לוח משולב כמו שרציתי האמת נעזרתי בכל מה שנישלח לי בשירשור. לגבי מקום לרשימת שם המטיס אין צורך למקום לרשימת שם ומשפחה וכתובת. מספיק רק שם כמו עמוס ,דוד .תאמין לי יכנס יחד גם ברקוביץ ( שם ארוך הא ) אגב לא הבנתי למה יש בלוח התדרים שיש במאמרים פעמיים שם המטיס טוב אני באמת מודה לכולם על העזרה המהירה . תודה רבה עמוס נ.ב שלחתי קישור נוסף כי הלוח היה למעלה מידי בדף והורדתי את הטבלה מעט למטה .

עמוס201

New member
טוב הינה הוספתי

קצת מקום לכל טבלה
והפעם זה סופי ושוב תודה לכולם
עמוס

למעלה