צריך להבין משהו

AvivG6

New member
צריך להבין משהו

אולי תוכלו לעזור לי להבין משהו.
אני מתעמל באופן קבוע, משתדל! אבל בהחלט מתמיד.
לאחרונה שמעתי מכמה אנשים שהם לוקחים מגנזיום. והם אומרים שזה מאוד חשוב לקחת במיוחד מי שמתעמל.
חשבתי לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר מגנזיום - אפשר לראות אם בכלל חסר מגנזיום בבדיקות דם? ולמה זה כזה חשוב לקחת במיוחד אלה שמתעמלים?
תודה לכל מי שעונה.

AvivG6

New member
תודה על הקישור

עשיתי בדיקות דם ליתר בטחון לבדוק האם חסר לי או לא, נראה שלי שרק מיום ראשון יש תוצאות של הבדיקות דם כי אין לי מושג מתי יש תוצאות. אבל אבדוק את זה בראשון.
לבנתיים אפשר לקבל מגנזיום ממזון? שמעתי שיש בבננה הרבה מגנזיום, יש עוד מזון שיש בו מגנזיום?
ועוד שאלה (כאילו אני מפציץ בשאלות אבל זה נושא שמסקרן אותי) זה נכון שלמעשה המגנזיום טוב לשרירים? לא יודע איך עובד הקשר בין זה לבין השרירים.

עמיתR

New member
הגוף שומר על איזון די קפדני

בין יחסי המינראלים פוטסיום, קלציום ומגנזיום. לקחית אחד מהם בלי סיבה עשויה לגרום, להבנתי, לחוסר איזון, שגורם לגוף להפריש עודפים אם אפשר, או לפרק אם צריך ממה שיש.
לא כדאי לקחת סתם אחד מהם בלי סיבה, לדעתי.

yehuda150

New member
מגנזיום

אני גם שמעתי שמגנזיום דווקא מומלץ בעיקר לעוסקים בספורט הוא מרפה את השרירים ועוזר בהתכווצויות, אני יודע שמגנזיום נמצא בשקדים ואגוזים.
צירפתי לך פוסט של מישהו בנושא, תוכל למצוא שם עוד מידע רלוונטי

AvivG6

New member
רק עכשיו ראיתי את התגובה

תודה על הפוסט. אני חושב שאני מתחיל להבין את הנושא הזה טוב יותר.
תודה לכל מי שהגיב

לפי מה שאני יודע זה אחד התוספים שאפשר לקחת

ואפילו מומלץ.
טוב גם ללב ולשרירים וגם לעצמות. (מביני עניין כל הזמן מדברים על תוספי סידן ושוכחים שגם מגנזיום זה דבר שצריך בשביל עצם בריאה)

השאלה כאן היא גם כספית, אם זה מתאים לך כלכלית או לא.
וגם תזונתית, אם יש לך מספיק מגנזיום בתזונה, או לא.

לפי מה שאני יודע זה לא משהו שרואים בבדיקת דם. זה מינרל שהנוכחות שלו היא בעיקר בתאים. מחסור מגנזיום יכול להתבטא בהתכווצויות שרירים.

למעלה